Assassin's Creed: Április végéig ingyen is kipróbálható a legfrissebb rész, a Mirage

Assassin's Creed: Április végéig ingyen is kipróbálható a legfrissebb rész, a Mirage

Ingyenes Assassin's Creeddel vidít az Epic Games ebben a csúnya, szomorú, esős időben.

Sajnos már tutira 2025-re csúszik az egyik új Assassin's Creed-játék, de van azért jó hír is, hiszen az AC RED lassan, de biztosan formálódik. A feudális japánba kalauzoló, kódnevén csak Assassin's Creed RED már most sok játékos kedvence és ha minden igaz, akkor még idén nyáron végre teljes pompájában meg is mutatja majd magát. Csak győzzük kivárni! Addig is, legalább van időnk újra elővenni vagy épp elsőként kipróbálni a széria legutóbbi felvonását, a Mirage-t.

Az Assassin's Creed Mirage bárt nem váltotta meg a világot, nem is volt célja. A játék a gyökerekhez akart visszatérni, egy olyan modern Assassin's Creed-epizód akart lenni, ami egyszerre eleveníti fel az első két rész legkiválóbb érdemeit is, ez pedig maradéktalanul sikerült is neki. Az alapjáték 16 690 forint az Epic Games kínálatában, de most a hónap végéig exkluzív akcióval vár a bolt.

Április 16-tól, azaz a mai naptól egészen április 30-ig egyetlen forint elköltése nélkül, ingyen is játszható a Mirage az Epic Games felületén, ám van egy aprócska bökkenő. A Trial verzió 2 óra játékot enged majd, ha 2 óra után megtetszik és tovább szeretnéd folytatni, akkor meg kell vásárolnod a játékot.

Ha szeretnéd ingyen kipróbálni Assassin's Creed Mirage-t, látogass el adatlapjára az Epic Games boltjában, görgess lejjebb amíg meg nem látod a Trial verziót és mintha játékot vásárolnál, add hozzá profilod gyűjteményéhez.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN