Írjátok fel a naptárba: ekkor láthatjuk mozgásban az új Assassin's Creedet

Írjátok fel a naptárba: ekkor láthatjuk mozgásban az új Assassin's Creedet

Az Assassin's Creed Reden túl végre elérkezik Sam Fisher ideje is? Bárcsak.

Június 10-én egyenesen Los Angeles-ből jelentkezik élőben az Ubisoft Forward, az Ubisoft hagyományos, éves videójáték-bemutató showműsora – jelentette be a kiadó. Nehéz lesz idén lepipálni a tavalyi adást, ahol a Skull & Bonest, a Star Wars Outlawst, a The Crew Motorfestet, az Avatar: Frontiers of Pandorát és a Prince of Persia: The Lost Crownt mutogatták. De miután az a hír járja, hogy idén ősszel végre megkapjuk a következő nagy Assassin's Creedet, talán sikerül az Ubisoftnak megugrania a lécet.

Biztosan számíthatunk az Ubisoft Forwardon a szokásos Just Dance-táncos produkcióra. Ezen a ponton valószínűleg akkor sem tudnák ezt kihagyni, ha fizetnénk érte. De sebaj, így szeretjük őket. (Meg ilyenkor még lehet csinálni egy gyors szendvicset, úgy sem maradunk le semmiről - a szerk.) Ami persze ennél ezerszer érdekesebb lesz, az az új AC. Erről már egy ideje tudjuk, hogy a júniusi bemutatón fogják leleplezni, vagyis akkor látunk majd belőle először játékmenet-videót. Továbbá ekkor derülhet ki a játék rendes címe is. Ez utóbbi már csak azért is fontos, mert évek óta Assassin's Creed Red néven ismerjük a szamurájokról szóló játékot, amiben az Ubisoft vadiúj motorja mellett újragondolt lopakodási mechanikák is debütálnak majd.

Ezeket olvastad már?

Az AC-n kívül igazán nagy és új dobás nincs a láthatáron. Elképzelhető, hogy kapunk valami olyat, amit valahogyan egészen addig titokban tartanak. De ennél jóval valószínűbb, hogy a korábban már bemutatott, még meg nem jelent címeket fogják előhozni. Biztosan lesz Star Wars Outlaws, The Division, Skull & Bones és Rainbow Six Siege kiegészítők. Meg talán az XDefiant premier dátumával is előállnak végre, feltéve, hogy találnak elég zsepit a síró munkatársaknak. De azért új Splinter Cellt például senki se várjon. Sajnos hiába hisszük el évek óta minden egyes Ubisoft Forward előtt, hogy eljött Sam Fisher ideje, mert sosem jön.

Kövess Minket!



Gamer szótár