14.10: Elveszik Corki csomagját és visszaküldik az alsó ösvényre

14.10: Elveszik Corki csomagját és visszaküldik az alsó ösvényre

A League of Legends 14.10-es frissítése rendesen megbolygatja majd a játékot, a rengeteg változtatás mellé pedig becsúszott még egy Corki rework is.

A PBE-re pár napja megérkezett 14.10-es frissítés egy teljesen újradolgozott ADC Corkival érkezett, ami magába foglal egy átdolgozott passzívot (ég veled Csomag!) és a többi képessége is átesik pár módosításon.

A Corki változtatások felelőse pont az a Phreak, aki az utóbbi hónapokban kapott hideget és meleget is a játékosoktól (inkább csak hideget) és úgy néz ki most is megosztja majd a közösséget az új reworkkel. A playerek egyrészt örülnek, hogy Corki egy játszhatóbb változatra lesz átalakítva, többen viszont pont úgy érzik, hogy a League of Legends elveszíti egy ikonikus és egyedi karakterét a változtatásokkal.

Corki passzívja visszakapja valódi sebzését, ami egy külön kiegészítéssel most már a Ragyogás tárgyak sebzését is felerősíti. Ettől a változtatástól a Riot azt várja, hogy Corki gyakrabban építi majd A Háromság Hatalma és Esszenciamartalóc tárgyakat. Az eddigi tesztek alapján valószínű, hogy a korábbi tárgyat fogják majd használni a játékosok, mivel az új frissítéssel az Esszenciamartalóc árát is jóval megemelik majd a fejlesztők.

Corkiról úgy látszik a Riot levette a láncokat, és rengeteg erősítést pakol minden képességére, miután a karaktert már nem kell teljes mértékben a Csomag képessége körül egyensúlyozni. Minden képesség többet fog sebezni, az E több páncélt és ellenállást csökkent, az ulti pedig varázssebzés helyett fizikai sebzést okoz majd, a töltési ideje pedig alap támadásokkal csökkenthető.

A változtatások teljes mértékben átformálják A vakmerő tüzér stílusát és a mostani távolról sebző, mágus szerű középső ösvényes pozíciójából az alsó ösvényre fog átkerülni Corki a frissítés után.

Ti várjátok már a 14.10-es frissítést?

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.