Fallout 5 és GTA 6 vagy Shrek és a Kung Fu Panda? - Válassz!

Fallout 5 és GTA 6 vagy Shrek és a Kung Fu Panda? - Válassz!

A DreamWorks Animation – akik többek között a Shreket, a Kung Fu Pandát és az Így neveld a sárkányodatot is leszállították – a Story Kitchennel közösen gyártana videójátékos adaptációkat.

Mostanában Hollywood ismét videójátékokat akar filmvászonra vagy televízióra adaptálni. Ennek köszönhetően kaptunk már Super Mario Bros. filmet tavaly, idén jön a Borderlands, jövőre pedig a Minecraft. Arról nem is beszélve, hogy sorozatok terén a The Last of Us vagy a Fallout mennyire betaláltak a tévés és a gamer közönségeknél egyaránt. De készüljetek fel, mert hamarosan még ennél is több videójáték látogathat el a mozikba.

A DreamWorks Animation – akik többek között a Shreket, a Kung Fu Pandát és az Így neveld a sárkányodatot is leszállították – most a játékok felé kacsingatnak, ehhez pedig a Story Kitchen segítségét kérik, hogy még több szellemi tulajdonhoz férhessenek hozzá. A Deadline szerint az animációs stúdiónak mostantól lehetősége van elsőként válogatni azon IP-k közül, amelyeket a Story Kitchen megszerez. Vagyis simán elképzelhető, hogy animációs adaptációk tengerével áll majd elő a DreamWorks a jövőben.

Ezeket olvastad már?

Persze egyelőre nem kell nagy dolgokra gondolni, mert a Story Kitchennél még csak olyan produkciók találhatóak meg, mint a Vampire Survivors animációs sorozat vagy a Dredge élőszereplős film. Ezekre pedig le sem csaphat a DreamWorks, mert már nagyban zajlanak a munkálatok. Szóval nem tudni, hogy mi lehet majd az elsőszülöttje ennek a váratlan megállapodásnak, de a riportok alapján hamarosan bejelenthetik ezt is.

Ti milyen játékot néznétek meg szívesen animációs stílusban?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Közvetítések