Új felülettel és funkciókkal debütált a TheVR App 2.0-ás változata

Új felülettel és funkciókkal debütált a TheVR App 2.0-ás változata

A Forbes listás első hely mellé nagy ajándékkal készül a rajongóknak a TheVR: az alkalmazásuk alaposan átgondolt, frissített változatával.

Nagy nap a mai a Komzsik János és Fábián István alkotta TheVR párosának. A Forbes ma reggel közzétett legértékesebb influenszereket összegző listáján ismét az első helyen végzett Jani és Pisti. A végigjátszós videóik, streamjeik mellett a Happy Hour című podcastjukról és a techbemutatóikról ismert tartalomgyártók olyan kollégáikat utasították maguk mögé, mint Whisper Ton, Nessaj, Pamkutyáék vagy az ismét lemaradó Dancsó Péter (utóbbiak beefjéről itt olvashatsz).

De ha ez sem lenne elég, akkor még az alkalmazásuk legújabb, alaposan átgondolt verziója is megjelent ma, ezzel megkoronázva a napot. A TheVR Appot 2022 őszén jelentették be a srácok és tavaly februárban debütált mobilokra. A CodeYard fejlesztette alkalmazás célja elsősorban az volt, hogy egy helyre gyűjtsön össze mindent, amihez csak köze van a duónak. Azonban a kiadást követő bő egy évben számtalan visszajelzés érkezett, amelyek most ahhoz vezettek, hogy megszülessen a 2.0-ás változat. Ebben pedig már olyan, a rajongók számára elengedhetetlen funkciókat kombináltak a korábbi alapokkal, mint például a webshopjuk.

Ezeket olvastad már?

A TheVR App 2.0-ás verziójával érkező változások listája TheVR Jani posztja alapján a következők:

  • Teljesen új felhasználói felület a visszajelzések alapján
  • Az új "Ma" nézeten mindent láthattok egy oldalon, így konkrétan nem tudtok semmiről lemaradni
  • Bekerült egy felhasználói profil, amiben gyűjthettek kitűzőket és pontokat (ennek a nyereményjátékoknál lesz szerepe)
  • Egy teljesen új webshop integráció: most már összerakhatjátok a kosaratokat (táskátokat) az appon keresztül, illetve az új termékmegjelenésekkor azonnal megjelennek az újdonságok az appban
  • Átdolgozott menetrend, hogy még átláthatóbb legyen, illetve még jobb legyen a felhasználói élmény
  • Amikor livestream van, akkor a főoldalon megjelenik az is, hogy éppen milyen játékot játszanak

A TheVR alkalmazásának új verziója már letölthető (iOS, Android).

Borítókép: TheVR

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések