Lassítanak a Helldivers 2 fejlesztői, mielőtt rosszra fordulnának a dolgok

Lassítanak a Helldivers 2 fejlesztői, mielőtt rosszra fordulnának a dolgok

Visszavesznek a tempóból, mert továbbra is a minőséget tartják szem előtt.

A Helldivers 2 nyilvánvalóan hatalmas sikert aratott mind a Sony, mind a Arrowhead Studios (fejlesztő) számára, de nem csak a játékmenetnek köszönhetik ezt diadalt, hanem annak, hogy egészen különleges módon támogatják a játékot továbbra is. Nagyszerű frissítéseknek örülhettek a játékosok az elmúlt hónapokban, ez pedig nem csak összetartotta a közösséget, hanem bővítette is. Szerencsére a legtöbben egyetértenek abban, hogy a csapat nagyszerű munkát végez a Helldivers 2-vel, de a jelek szerint az Arrowhead a jövőben szeretné egy kicsit elsimítani a dolgokat, épp a visszajelzések miatt.

Ezeket olvastad már?

A fejlesztő közösségi menedzsere szerint – akit a játék hivatalos Discordján Twinbeard néven ismernek – nem biztos, hogy valóban jót tesz az, ha ennyire gyakoriak az updatek.

„Szeretnénk egy kicsit több időt szánni a legutóbbi javításra és potenciálisan a jövőbeli javítások között is több idő telne el, mivel úgy érezzük, hogy valószínűleg egy kicsit túl sűrűn jöttek a patchek ahhoz, hogy képesek legyünk fenntartani azt a minőségi színvonalat, amit szeretnénk és amit ti megérdemeltek.” – mondta Twinbeard a közösségnek.

Egyes játékosok körében el is uralkodott az az érzés, hogy a legutóbbi frissítések egy kicsit furák voltak, különösen, ami az egyensúlyt illeti. Nem véletlenül érte kritika a patchek gyakoriságát, hiszen így nincs elég idő elsajátítani az újdonságokat, és a balance módosítások sem tudnak normálisan beilleszkedni a metába. Ez az új bejelentés viszont nagyszerű hír jövőre nézve, és reménykedjünk benne, hogy a kevesebb jobb lesz majd. A játékosok szavára pedig érdemes odafigyelni, nemde kedves Sony?

Kövess Minket!



Gamer szótár