Te tudod, hogy mi a közös a Warhammer 40 000-ben, a Farming Simulatorban és az XDefiantben?

Te tudod, hogy mi a közös a Warhammer 40 000-ben, a Farming Simulatorban és az XDefiantben?

Rengeteg ingyenes játék vár ránk a hétvégén!

Gratulálok mindenkinek, túléltünk egy újabb hetet a munkában/suliban. Hétfőn még nagyon távolinak tűnt, de végre itt a hétvége, a jól megérdemelt pihenés. Elég hűvös és csapadékos hétvége előtt állunk azonban, lehet jobban tesszük, ha otthon maradunk és nyúzzuk kicsit kedvenc játékainkat. Vagy éppen szétnézhetünk az éppen akciós darabok között is, amik között szerencsére jó sok ingyenes is vár ránk a hétvégén. Utóbbi kategóriából jöjjön most pár darab, melyeket igazán kár lenne kihagyni.

Warhammer 40K őrület

Ezen a hétvégén is folytatódik az Xbox Free Play Days, ami most leginkább a Warhammer-játékokra koncentrál. Van itt minden, RTS, kártyajáték, FPS, ARPG... garantáltan mindenki talál valamit, ami megfelel az ízlésének. A játékokhoz, mint mindig, most is csak egy Xbox Game Pass Core vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetésre van szükségünk.

  • Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr Ultimate Edition
  • Warhammer: Vermintide 2
  • Warhammer 40,000: Mechanicus
  • Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin
  • Warhammer: Chaosbane
  • Talisman: Digital Edition
  • Warhammer 40,000: Rogue Trader

XDefiant

Hosszú évek munkája után végre megjelent a Ubisoft ingyenes lövöldéje, ami anno a bétában nagy sikereket aratott. A legtöbben a CoD-hoz hasonlították a játékot, sőt, egyesek szerint jobb is volt, mint az aktuális Call of Duty! Nem volt zökkenőmentes a start, szerverproblémák nehezítették a rajtot, mégis óriási tömegeket mozgatott meg a játék. Te is egyetlen forint elköltése nélkül kipróbálhatod a Ubisoft boltjából.

Farming Simulator 22

Annak sem kell búsulnia, aki az akció helyett egy kis nyugalomra vágyik. Az Epic Games Store ezen a héten is ajándékkal lepte meg a játékosokat, méghozzá azzal a Farming Simulator 22-vel, amit játszva garantáltan nem kapunk majd görcsöt, ellenben kellően pihentető és szórakoztató lehet majd.

Star Citizen

A termőföldek után pedig ugyan merre vennék az irányt, ha nem az űr felé?! Ha engem kérdeztek, számomra bűzlik valami az abnormálisan hosszú időt és pénzt igénybe vevő Star Citizen fejlesztése körül. Több intő jel is feltűnt már a játék körül az év alatt, mégis rengetegen imádják. Most pedig te is tehetsz vele egy próbát, május 29-ig teljesen ingyen játszható a program!

Kövess Minket!



Gamer szótár