Megjelent egy új Star Wars játék, de nem ez lesz a következő Jedi: Survivor

Megjelent egy új Star Wars játék, de nem ez lesz a következő Jedi: Survivor

Megannyi Star Wars játék készül, de a Star Wars: Hunters az egyetlen, ami ezek közül valamiért Overwatch akar lenni.

Lassan mindenki a Star Wars galaxisában fejleszt játékot. Az EA-nek ugyebár ott a Jedi-sorozat. Az Ubisoft idén az Outlawszal kíván berobbani. De elvileg készül a KOTOR remake, a Quantic Dream csinálja az Eclipse-et, talán lesz valami stratégiai játék is a Respawntól, meg egy tematikus Total War a Creative Assemblytől. Még közösségi fejlesztésű Star Wars-projektek is léteznek ezeken felül, például a verekedős műfajban versenyző Force Combat pár napja lépett bétába – reméljük, a Disney nem csap le rá úgy, mint az autómosóra.

Ennyi remek vagy minimum ígéretes Star Wars játék között versenyezni nem egyszerű, ennek ellenére a mobiljátékairól ismert Zynga azért megpróbálta. Úgyhogy tessék, lássék, itt a Star Wars: Hunters:

Ezeket olvastad már?

A fenti videó alapján a Hunters zseniálisnak tűnik. De mielőtt beleélnétek magatokat, hadd rontsuk el a napotokat. Ez a játék még véletlenül sem így néz ki, hiszen mint mondtuk, a Zyngáról van szó, ők mobiljátékokban utaznak. Úgyhogy itt egy másik videó, amiben már a valós játékmenetet mutogatják a fejlesztők a free-to-play, 4v4, aréna csatákra épülő, Androidon, iOS-en és Nintendo Switch-en debütáló Overwatch-ból Huntersből:

A látottak alapján valószínűleg nem lesz vita abból, hogy ez azért nem a következő Jedi: Survivor. Viszont amit ténylegesen kínál, az igen szórakoztatónak tűnik az átlagsugarú mobilos játékhoz képest, szóval biztosan megtalálja majd a közönségét. Az persze jó kérdés, hogy ez a közönség meddig fog kitartani mellette, ha majd elkerülhetetlen módon a pay-to-win irányába indul el a Star Wars: Hunters. De mivel ingyenes és egyelőre nincsenek vele ilyen jellegű gondok, egy próbát mindenképp megér. Már csak azért is, mert az egyik karakter igazából két jawa egy kabátban: biztos a moziba vagy a vidámparkba akartak beszökni így, mielőtt belerakták őket egy mobilos Overwatch-ba. Szegények.

Kövess Minket!



Gamer szótár