Agyatlan módon kritizálják a Star Wars Outlawst, így reagáltak a fejlesztők

Agyatlan módon kritizálják a Star Wars Outlawst, így reagáltak a fejlesztők

Hát vannak jogos és okos kritikák, de ez... ez inkább vicces.

Néhány napja remek előzetest kapott a Star Wars Outlaws. A Ubisoft Forward során több, mint 10 perces gameplay videót kapott a játék, de nem csak ott, hanem a Las Vegas-i Summer Game Fest során is mutogatták a programot, sőt, ott már ki is próbálhatták a játékot a szerencsések. Egy demó verzió volt játszható az eseményen, ami sajnos nem nyerte el mindenki tetszését. Bár őszintén szólva, azt nem értjük miért.

Kevés negatív kommentet kapott a játék a demó alapján, amiket igen, azok arról szóltak, hogy az Outlaws játékmenete túlságosan is hasonlít a Sony Uncharted szériájára. Hát...oké. Ez gamer körökben inkább bók, mint sem kritika, de ez legyen a játékosok legnagyobb problémája és akkor nem fogunk csalódni az Outlawsban. Minderről megkérdezték a fejlesztőket is, Julian Gerighty a Star Wars Outlaws kreatívigazgatója így felelt a "kritikákra".

„Nekem sosem volt ez a mérce. Ugyanakkor az Uncharted egy remek játék, szóval ha valakihez hasonlítanak, akkor örülök ha az egyik legjobbhoz hasonlítanak. Fantasztikus amit a Naughty Dog csinál, szóval én ezt bóknak veszem, de sosem akartunk szándékosan az Unchartedre hasonlítani."

Star Wars: Outlaws augusztus 30-án érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re!

Kövess Minket!



Gamer szótár