Kiszivárgott a következő ajándék az Epic Games-től - Ez tetszeni fog

Kiszivárgott a következő ajándék az Epic Games-től - Ez tetszeni fog

Hosszú hetek óta talán ez lesz a legjobb ajándék, amit az Epictől kapunk.

Ne feledjétek, hogy éppen egy egészen egyedi és szórakoztató, multiplayerre kihegyezett játékot ad ingyen az Epic Games! A Chivalry 2 egészen június 6. délután 5 óráig szerezhető meg ingyen, utána jön a következő ajándék. Az Epic most sem kötötte a z orrunkra, hogy pontosan mi lesz az, meglepetésnek szánják. Ám ahogy az lenni szokott, az internet nem bar magával, elrontja a saját meglepetését és előre kiszimatolja, hogy mi is lesz az ajándék. 100%-ban persze most sem lehetünk biztosak, de azok a szivárgások, amik billbil-jun nevezetű tagtól érkeznek, azok 99%-ban igazak szoktak lenni. 

Ő pedig úgy tudja, hogy a jövő heti meglepi játék az utóbbi évek egyik legjobb Marvel-játéka lesz, egy a szuperhősrajongók számára kihagyhatatlan program, a Marvel's Midnight Suns!

A játékot az a Firaxis Games jegyzi, akiknek többek között a Civilization, az XCOM: Enemy Unknown és az XCOM 2 játékokat köszönhetjük. A Marvel's Midnight Suns pedig hasonló alapokra épít, mint az XCOM, egy hasonlóan mély és izgalmas taktikai szerepjátékról van szó, amiben történetesen egy őrült Marvel-sztorit játszhatunk végig, kedvenc hőseinkkel. Bár a játék nem volt hibátlan, van egy-két idegtépő része, összességében mégis rendkívül szórakoztató volt. A Marvel's Midnight Suns PC-s kiadása 83-as pontszámon áll Metacriticen.

Kíváncsian várjuk, hogy tényleg a Marvel's Midnight Sunst kapjuk-e majd jövő hét csütörtökön. Reméljük igen!

Kövess Minket!



Gamer szótár