A The Veilguard előtt bepótolnád az eddigi Dragon Age-eket? Most párezerért megteheted!

A The Veilguard előtt bepótolnád az eddigi Dragon Age-eket? Most párezerért megteheted!

Remek ajánlattal segít felkészülni a Dragon Age: The Veilguardra az EA és a Steam, de siessetek, mert az akció csak pár napig tart!

Valamikor az év második felében jön a következő Dragon Age, ami először a Dreadwolf alcímet kapta, de most már The Veilguard néven kell keresni. Bár a játékosokat még nem győzte meg teljesen a program – hiába mutattak belőle közel 20 percnyi játékmenetet –, a BioWare veteránja, Mark Darrah állítja, hogy ez lesz a széria legjobbja. De hogyan is dönthetnénk el ezt egyszerűen, ha tíz év telt el az előző rész óta is? Hát például úgy, hogy újra elővesszük az előző három epizódot!

Erre pedig remek lehetőséget ad az egészen június 27-ig tartó franchise vásár a Steamen. Ennek köszönhetően 90%-kal olcsóbban vehetjük meg a Dragon Age Inquisitont, a Dragon Age: Origins - Ultimate Editiont és a Dragon Age II: Ultimate Editiont is. Ami azt jelenti, hogy az Inquisition 39,99 euró (kb. 16 ezer forint) helyett most csak 3,99 (kb. 1 600 forint), míg a másik kettő 29,99 euró (kb. 12 ezer forint) helyett csak 2,99 (kb. 1 200 forint). Tehát összesen 10 eurót (kb. 4 ezer forintot) sem kell otthagynunk a kasszánál a három RPG-ért, ami egy igazán nagylelkű ajánlat.

Ezeket olvastad már?

Májusban a Dragon Age Inquisitiont az Epic Games jóvoltából ingyen is be lehetett szerezni. De ha arról valamiért lemaradtál vagy már csak a másik két játék hiányzik, akkor is érdemes lehet fontolóra venni a Steam vásárát, mert szerencsére külön-külön is megvásárolható mindhárom cím. Aki korábban nem próbálta ezt a franchise-t, az valószínűleg az Inquisitionnel jár a legjobban. Ha pedig mindegyiken végigmennél, azt sem fogod megbánni. Talán csak a második részben lehet kivetni valókat találni, mert az elsőhöz képest igyekeztek kísérletezni a fejlesztők és nem mindennel találtak be. Az Inquisition bizonyos értelemben a kritikákra adott reakció is, ezért elég jól eltalálták és simán felveszi a kesztyűt más nagy RPG-szériákkal – nem véletlenül volt ez a legsikeresebb darabja a franchise-nak.

Kövess Minket!



Gamer szótár