Tizenhét év után minden megváltozik? – Az Assassin's Creed Shadows újdonságai

Tizenhét év után minden megváltozik? – Az Assassin's Creed Shadows újdonságai

Nagy potenciál van az Assassin's Creed Shadowsban, de vajon képes lesz az Ubisoft megfelelni az elvárásoknak?

Június elején az Xbox Games Showcase-en, majd az Ubisoft Forwardon is elárasztottak a fejlesztők bennünket az Assassin's Creed Shadows újdonságaival. Főleg az utóbbi prezentáció során kaptunk egy mélyebb betekintést a játékba, ugyanis akkor 13 percen keresztül mutogatták a harcrendszert, a környezetet, a főhösöket, az átvezetőket és a lopakodást. De vajon milyen is lesz a novemberben érkező program? Nos, kollégáink a PC Gurunál nemrég ezt elemezték ki egy videóban.

Az idén már 17 éves franchise rengeteg változáson ment át az első rész óta, ez tagadhatatlan. Az Ubisoft pedig egy újabb mérföldkövet akar elérni a Shadowszal, azaz túl akarnak lépni azon, amit például az Originstől kezdve a Valhalláig bezárólag láthattunk. Ez a valószínűleg sok rajongó által üdvözölt terv azonban még meghiúsulhat. Mert láthatóan sokan vannak még a gaming világon kívülről is, akik egész egyszerűen nem vevőek például Yasukéra vagy néhány egyéb, a japán kultúrát szabadon értelmező kreatív döntésre. Ezt ellensúlyozandó főleg a játékmenetbeli újdonságokkal kívánja az Ubisoft meghódítani a gamerek szívét, csak hát remek kérdés, hogy sikerül-e nekik vagy sem.

Ezeket olvastad már?

De ne szaporítsuk tovább a szót, inkább nézzétek meg a videót, amiben a PC Guru stábja alaposan szemügyre vette az újdonságokat:

Az Assassin's Creed Shadows 2024. november 15-én érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

Kövess Minket!



Gamer szótár