Az Epic Games elismerte, hogy pay to win tartalmak kerültek a Fortnite-ba

Az Epic Games elismerte, hogy pay to win tartalmak kerültek a Fortnite-ba

Ezt valószínűleg senki nem akarta, remélhetőleg hamar orvosolják a helyzetet.

Vannak játékok, melyeknél köztudott és mindenki által elfogadott tény, hogy pénzért a játékosok előnyökre tehetnek szert a közösség többi tagjával szemben. Ezeket mindenki kedve szerint játszhatja vagy kerülheti, inkább akkor van probléma a pay to win tartalmakkal, mikor egy alapjáraton ettől a tematikától teljesen elhatárolódó címről van szó. A Fortnite-ban pénzért csupán különféle kozmetikai elemeket vásárolhatunk, melyek nem befolyásolják a menetek végkimenetelét, legalábbis eddig ezt gondoltuk. A napokban a közösség felfedezett egy furcsaságot, ami kapcsán azóta az Epic Games is elismerte, hogy pay to win elem került a Battle Royale-ba.

Számtalan játékos háborodott fel, köztük Nick Eh 30 – tartalomgyártó – is, hiszen a Chapter 5 Season 3 során bekerült megvásárolható autó kinézetek előnyhöz juttatják használóikat. Az alábbi videóban ez tökéletesen bemutatásra kerül.

@nickeh30

Pay to Win Cars in Fortnite

♬ original sound - Nick Eh 30

A skinnel rendelkező autók dizájn okokból jóval kisebb szélvédővel rendelkeznek, azonban ez azt is jelenti, hogy kívülről sokkal nehezebb megsebezni ezen járgányok vezetőit. Ebben az évadban ez különösen fontos, hiszen a Mad Max tematikáé és ezzel együtt az autóké a főszerep. Az Epic elismerte, hogy hibáztak, és azt mondták, hogy amint tudják kijavítják ezt a baklövést. Ez minden bizonnyal a következő frissítés során fog megtörténni, de az is kérdéses, hogy azok akik már megvásárolták az említett kinézeteket, miként lesznek kárpótolva, ha azokat megváltoztatják.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár