Olyan új ranked móddal bővül a Fortnite, aminek mindenki örülni fog

Olyan új ranked móddal bővül a Fortnite, aminek mindenki örülni fog

Éppen itt volt az ideje, hogy ezt meglépjék a fejlesztők.

Az Epic Games a folyamatos jó húzásaival érte el azt, hogy már 7 éve a csúcson tartja a Fortnite-ot, aminere már nem lehet csak egy szimpla Battle Royale-ként gondolni, hiszen számos hozzáadott mód legalább akkora népszerűségnek örvend – gondoljunk csak a Creative-ra, vagy a LEGO Fortnite-ra. A játékosok legutóbb június végén kaptak új módot, ami azonnal soha nem látott sikereket ért el a Fortnite-on belül, a legújabb szivárogtatások szerint pedig további újdonságokra számíthatunk vele kapcsolatban.

Az idei év legnagyobb dobása talán az volt – természetesen a játékon belül –, hogy az Epic a Call of Duty: Warzone Resurgence módjából inspirálódva, elkészítette a Fortnite Reloadot, amivel pár órával az indulása után már egymillióan játszottak. A módban egy, az OG pálya részleteiből összerakott szigeten harcolhatunk, és ha a csapattársaink a kiiktatásunk után bizonyos ideig még életben maradnak, akkor visszatérhetünk a harcba. Pörgősségének hála azóta is hatalmas népszerűségnek örvend, és hamarosan egy ranked résszel is bővülhet.

Szivárogtatók egyöntetűen azt állítják, hogy két héten belül érkezik a Fortnite Reload Ranked, melyben az ügyességi szintünknek megfelelő ellenfelekkel mérhetjük össze tudásunkat a menetek során. Ez újra nagyot lendíthet a mód népszerűségén, és akár azt is jelentheti, hogy később Reload versenyekre is számíthatunk, de egyelőre ne szaladjunk ennyire előre, várjuk meg a hivatalos bejelentést.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár