Kamu infókat adott ki a Marvel, hogy összezavarja a Deadpool és Wolverine rajongókat

Kamu infókat adott ki a Marvel, hogy összezavarja a Deadpool és Wolverine rajongókat

A lehető legnagyobb titokban akartak tartani a legfontosabb cameokat, és úgy tűnik jól sikerült a dolog.

Eljött a várva várt hét, hiszen a hétvégén hivatalosan is bemutatják a Deadpool és Wolverine filmet a mozikban, a premier előtti vetítések révén azonban sajnos bele lehet akár spoilerekbe is futni az interneten. Egyesek egyszerűen nem bírnak magukkal és úgy érzik meg kell osztaniuk olyan információkat, amelyeket egyrészt nem szabadna, másrészt nem is lenne illendő, de fittyet hányva erre a dologra mégis közzéteszik az általuk megszerzett tudást, elrontva ezzel mások örömét. Ezért érdemes lehet egy kicsit hanyagolni a netet meg a közösségi médiát ezen a héten, de talán pont ezért rukkolt elő a Marvel Studios egy olyan ötlettel, hogy kamu infókat posztolnak a világhálóra, hogy összezavarják az embereket.

Wendy Jacobson executive producer például elmesélte a GamesRadar+-nak, hogy azzal ugratta a rajongókat, hogy még több meglepetés várhat rájuk. Miközben a közösség egyes zabolázatlan tagjai átfésülték a az internet bugyrait, hátha találnak érdekes utalásokat, végül kiderült, hogy az erőfeszítések egy része valószínűleg hiábavaló volt.

A producer szerint a Marvel mindent megtett azért, hogy a legjobb meglepetések közül néhányat titokban tartson, mint mondja:

„Lehet, hogy volt némi trükközés és félrevezetés az interneten vagy személyesen a titoktartás érdekében.”

Ez a megjegyzés minden bizonnyal őrületbe kergeti majd a közösség egyes tagjait, akik megkérdőjeleznek néhány olyan információt, amit az elmúlt évek során megtudtunk Deadpoolról és a Rozsomákról. Az egyik különösen gyanús példa Vinnie Jones Juggernautját érinti. Jones az év elején elmondta, hogy nem fog szerepelni a filmben, mivel nem tetszett neki a gonosztevő eredeti jelmeze. A rajongók aztán megdöbbentek, amikor hónapokkal később egy trailerben mégis feltűnt a karaktere.

Az előzetesekben aztán Lady Deadpool és Cowboy Deadpool is megjelent, és sokan úgy gondolják, hogy előbbit Ryan Reynolds valódi felesége, Blake Lively alakítja. Korábban az a pletyka is felmerült, hogy Taylor Swift lehet a maszk mögött, mielőtt az Entertainment Weekly tisztázta volna, hogy az énekesnőnek nem lesz cameoja a filmben – aztán kitudja. De olyan karaktereket is felemlegettek már, mint Cyclops (James Marsden), Professzor X és Elektra (Jennifer Garner), de hivatalosat még mindig nem tudni róluk.

Jacobson a következő ígéretet tette:

„Bárkinek, aki felbukkan, fontos célja van a történet szempontjából, legyen szó a kezdetről, a sztori közepéről vagy a lezárásról.

Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudok semmilyen cameot ebben a filmben, de azt elmondhatom, hogy a felbukkanó vagy fel nem bukkanó karakterek tekintetében mindig is fontos volt számunkra, hogy ebben a filmben semmi ne tűnjön trükközésnek. Bárkinek, aki megjelenik, fontos szerepe lesz. Egyértelműen egy közös folyamat volt, hogy meglássuk, ki illik bele, és ki nem.”

Ezeket olvastad már?

A Deadpool & Wolverine ezen a héten, július 26-án debütál a mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár