Beszippantott a Once Human? Hamarosan mobilokra is megérkezik a játék

Beszippantott a Once Human? Hamarosan mobilokra is megérkezik a játék

Sok unalmas mobilos cucc között végre lesz valami izgalmas!

Néhány hete robbant be Steamen a Once Human c. új looter-shooter, survival-TPS ami teljesen ingyen játszható és habár vannak benne mikrotranzakciók, a játék nem pay-to-win. Nem is csoda, hogy azonnal rácuppantak a játékosok, olyan sokan kezdtek el játszani a programmal, hogy az első napokban a szerverek sem bírták a játékosok tömegeit. A rajongók pedig még ma is nyüstölik a programot, napi szinten több százezer játékos rohangál a Once Human szerverein, a fejlesztők pedig gőzerővel dolgoznak azon, hogy rendszeresen tudjanak új frissítéseket, új tartalmakat szállítani.

A háttérben pedig pedig még nagyobb munka folyik, aminek köszönhetően, akár még idén, új platformokra is megjelenhet a játék. A mobilos megjelenésen is gőzerővel dolgoznak a fejlesztők és habár pontos megjelenési dátuma még nincs a játéknak, az App Store szerint szeptember 26-án futhat be a Once Human mobilos verziója, iOS-re és Androidra egyaránt. Ez a verzió pedig pontosan ugyanazt tudja majd, mint a PC-s tesója, semmivel sem lesz kevesebb, ugyanúgy a teljes Once Humman élményt kínálja majd, csak épp mobilokra optimalizált grafikával.

De még ettől sem kell nagyon tartani, a belsős tesztelésekből származó videók alapján a játék még mobilokon is egész jól fog mutatni.

A Once Human mobilos verziójára már előregisztrálhatsz, iOS-en és Androidon is.

Kövess Minket!



Gamer szótár