4 közelgő Fortnite együttműködés is megerősítésre került, köztük A Hihetetlen családdal

4 közelgő Fortnite együttműködés is megerősítésre került, köztük A Hihetetlen családdal

Végtelen mennyiségű tartalomra számíthatunk az elkövetkezendő hetekben is.

Gondolom senkit nem ér meglepetésként, hogy az Epic Games tarsolyában most is van néhány együttműködés, melyekre a közeljövőben számíthatunk. Alighogy kezdetét vette a Marveles évad, és ezzel elérhetővé vált számos szuperhősös kinézet, már kaptunk is egy új Icon Series tagot, de még ez sem minden. Számtalan izgalmas szivárogtatással találkozhattunk az elmúlt hónapokban, amelyek izgalmas együttműködéseket vetítettek elénk. Ezek közül azóta néhány megvalósult, párra azonban még mindig várunk, és a valóságalapjukban sem lehetünk teljesen biztosak. Nos, most négyet közülük már biztosra vehetünk.

Shiina – az egyik legmegbízhatóbb szivárogtató – osztotta meg a napokban, hogy az alábbi négy kollaboráció biztosan megvalósul, csupán idő kérdése a dolog. Közülük többet már tűkön ülve vártak a rajongók, így kimondottan nagy az öröm.

  • A Hihetetlen család – Biztosak lehetünk benne, hogy több karakter is érkezik egy együttműködés részeként
  • Fűrész (Fortnitemares) – A Fortnite szokásos Halloweeni eseménye a Fortnitemares, ahol most Fűrész is tiszteletét teszi
  • Mephisto (Marvel) – A Marveles évad révén érkezik a karakter
  • Venom & Pókember – Nem tudni róluk semmi konkrétumot, de valami készülőben van

A Hihetetlen család érkezésének a dátuma kérdéses, de többiek biztosan még november előtt a kínálatba kerülnek, hiszen a Fortnitemares vészesen közeledik, Mephisto, Venom és Pókember pedig minden bizonnyal még a mostani évad alatt tiszteletét teszi a játékban.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN