Throne and Liberty: Választható osztályok – 4. rész

Throne and Liberty: Választható osztályok – 4. rész

Ezzel elérkeztünk az utolsó kettő, és talán a legizgalmasabb fegyvertípushoz.

Már javában dübörög a Throne and Liberty korai hozzáférésű verziója, ami rengeteg játékost mozgatott meg. Nem csoda, hiszen ő a legújabb olyan MMORPG, melyhez hatalmas reményt fűznek a műfaj kedvelői, de az idő majd eldönti, hogy képes lesz-e megugorni azokat az akadályokat, melyeket az Amazon Game Studios korábbi játékainak nem sikerült. Egy összetett és izgalmas alkotásról van szó, ami igyekezett magába foglalni a kategóriája legjobb elemeit, hogy ezzel hozza el a végtelen szórakozás korszakát a közössége számára.

Ebben a sorozatban végigvesszük, hogy a játékosok milyen fegyverosztályok közül választhatnak. Összesen 7 különböző lehetőség áll a rendelkezésünkre, melyek közül 5 már bemutatásra került – az első részt IDE KATTINTVA, a második részt IDE KATTINTVA, a harmadikat pedig IDE KATTINTVA érheted el.

Ezeket olvastad már?

 Wand & Tome 

A Wand & Tome egy buff fegyverosztály, ami elsősorban bossok legyőzésénél, és a csapatharcok során lehet a hasznunkra. Általa támogathatjuk a szövetségeseinket a gyógyító mágiánkkal, de ugyanakkor az átokképességeinkkel gyengíthetjük az ellenfeleket, segíthetjük a csapattársak túlélését, és a maximális sebzésüket is növelhetjük. Vele elengedhetetlenek leszünk a fontosabb eseményeknél.

 Staff 

A Staff osztály lehetővé teszi a számunkra, hogy szabadon irányítsunk a Throne and Liberty elemeit. Robbanékony mágikus támadásainkkal kegyetlen sebzést oszthatunk ki, a területi sebzéses képességeink pedig felénk és a csapatunk felé billenthetik a mérleget csaták végeredményét illetően. Több ellenséggel farkasszemet nézve lehetünk a leghatásosabbak.

Kövess Minket!



Gamer szótár