Hamarosan cipő skineket is vásárolhatunk a Fortnite-ban?

Hamarosan cipő skineket is vásárolhatunk a Fortnite-ban?

Ez lehet a játékosok új kedvence.

Jelenleg még gőzerővel tart a Fortnite halloweeni eseménye, a Fortnitemares. Az event a szokásos módon számtalan lélegzetelállító és rémisztő kinézetet, a Battle Royale szigetére zombikat, valamint a Horde Rush módot is elhozta a játékosok számára. Annak ellenére, hogy javában zajlanak az események, már mindenki a november 2-ai évadváltást várja, mely visszarepít minket az időben jó pár évet. A Chapter 2 OG minden bizonnyal a játék 2. fejezetének időszakát fogja idézni, de emellett számos újdonságra is számíthatunk, melyek között a legfrisebb szivárogtatások szerint új testreszabási lehetőség is megbújik.

A játék fájljaiban végbement változtatásokból arra következtetnek az adathalászok, hogy hamarosan újabb kozmetikai elem csoporttal bővülhet a játék repertoárja. Jelenleg is megannyi kiegészítő közül válogathatunk, hogy minél inkább egyedivé tegyük a karakterünket – kinézetek, maszkok, hátizsákok, csákányok és még sorolhatnám –, és úgy tűnik hamarosan lehetőségünk lesz a cipőnket is váltogatni.

A Fortnite-nak már korábban is voltak olyan együttműködései, melyek a lábbeliket helyezték az előtérbe, azonban ezek bizonyos outfitek részeként jártak, nem lehetett külön hordani őket. Gondoljunk csak bele, hogy ez a frissítés mennyi további izgalmas kollaborációt eredményezhet. A közösség tehát nem csoda, hogy rendkívül elégedett a hír hallatán, és sokan már most V-Bucks gyűjtésbe kezdtek, hogy a megérkezésükkor azonnal lecsaphassanak kedvenc darabjaikra. Sajnos ennek a dátumát még nem tudni, de néhány szivárogtató november 2-át említi mint lehetséges időpont.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár