Már tudjuk, mikor jön a Battlefield 1 őszi DLC-je!

Megjelenési dátumot kapott a játék következő kiegészítője.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy az EA és DICE igyekszik számtalan jósággal elhalmozni a Battlefield 1 játékosait, aminek ékes példája a hamarosan érkező, játékba implementált e-sport mód, valamint egyre több információ derül ki a második DLC-vel kapcsolatban, ami végre megjelenési dátumot is kapott. 


Az In the Name of Tsar megjelenése közelebb van, mint gondolnánk, ugyanis a Premium Pass tulajdonosai pontosan öt nap múlva, szeptember 5-étől tolhatják, míg a többi játékosnak szeptember 19-től indul a móka. A kiadó nem véletlenül hívja az egyik legnagyobb kiegészítőnek, amibe a 6 új map és az új mód mellett rengeteg újdonságot zsúfoltak.

Ha szeretnétek megvásárolni a DLC-t, akkor a They Shall Not Pass-szel azonos áron, azaz 15 euróért tehetitek ezt meg. Ha pedig még nem rendelkeztek az alapjátékkal és PC-n, vagy XBOX One-on szeretnétek pörgetni, akkor az EA Access-t javasoljuk, ugyanis a Battlefield 1 már ott is elérhető.


Az élet azonban nem áll meg a második kiegészítő megjelenésével, hiszen októberben már jön az Operations frissítése, míg novemberben pedig egy általános javítás érkezik. Decemberben pedig 'bepakolhatjuk' a karácsonyfa alá a harmadik DLC-t, ami Turning Tides-ot is, úgyhogy garantáltan nem fogunk unatkozni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!