Itt vannak a Battlefield 1: In the Name of the Tsar vadiúj fegyverei

Itt vannak a Battlefield 1: In the Name of the Tsar vadiúj fegyverei

Most megtudhatod, hogy mikkel apríthatod az ellenfelet.

Bár a Battlefield 1 eddigi legnagyobb DLC-je a Premium Pass és a BF1 Revolution tulajdonosok számára már elérhető, a játékosok többsége szeptember 19-étől próbálhatja ki. A kiegészítő nem csak új fegyvereket hoz, hanem jó pár javítást és finomhangolást is.


A legújabb frissítéssel minden platform megkapja a HDR10 támogatást, úgyhogy már ezzel az opcióval is lehet tuningolni a játék megjelenésén, ha rendelkezünk erre alkalmas monitorral, vagy tévével. A bérelt szervereken kibővítették a map rotation limitet, ami így 15-ről 24-re emelkedett, hogy még változatosabb terepeken küzdhessenek meg egymással a játékosok.

Az olyan állófegyverek, mint a QF1 AA, az FK96 Field Gun, vagy a 305/52 Coastal Gun maximális 'életerővel' fognak újraszületni, ha senki se javította meg őket az elpusztításuk előtti két percben, illetve manuálisan már sokkal gyorsabban tudjátok majd őket javítani. A címben emlegetett új fegyverek pedig a következők:

Assaultnál a Modell 1900 és az SMG 08/18
Medicnél az FA Automic Rifle és a General Liu Rifle
Supportnál a Parabellum MG 14/17 és a Perino Model 1908
Scoutnál a Mosin Nagant M91 és a Vetterli Vitali M1870/87
Tanker/Pilotnál a C93 Carabine
sidearmként a Nagant Revolver és az Obrez Pistol
meleenél pedig a Cossack Dagger és a Dud Club


Aki még nem vásárolta meg a DLC-t, az se csüggedjen, hiszen a frissítés után spectator módban nézhet bele az In the Name of the Star meccseibe, amiből kiderítheti, hogy megéri-e neki beszerezni a játék eddigi legnagyobb kiegészítőjét.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!