Évekig fogunk új Rainbow Six: Siege tartalmakat kapni

A Ubisoft hosszú távra tervez a többmilliós játékosbázissal.

Úgy tűnik, hogy a Rainbow Six: Siege tovább folytatja világhódító útját, ami nem csoda, hiszen mostanság rengetegen játszanak vele, amit a játékért felelős Ubisoft is igyekszik kiszolgálni, legutóbb az eddigi legnagyobb kiegészítővel. Az új DLC-vel ugye 3 operátor is érkezett, ám a Rainbow Six: Siege rendezője szerint ez még csak a kezdet. 


Alexandre Remy azt nyilatkozta, hogy mindenképpen szeretnék a játékot 100 (!) operátorral bővíteni, úgyhogy abban már biztosak lehetünk, hogy évekig fognak tartalmakat gyártani nekünk a Ubisoft munkatársai. Érdekesség, hogy a megjelenéskor még csak 20 játszható karakter kapott helyett a játékban, a legújabb frissítéssel viszont már 33 operátor van, de még így is rengeteg idő lesz, míg eljutunk az általuk belengetett csodaszámig.

Az átlagosan napi 2.5 millió játékos ezen felül számtalan javítást, finomhangolást és újdonságot fog kapni, amik közül rengeteg már a fejlesztők tervezőasztalán van és elmondásuk szerint ezek már konkretizálva is vannak a következő 2-3 évre. Arra a kérdésre, hogy mit szólnak a szivárogtatásokhoz, csak annyit felelt a rendező, hogy elkerülhetetlennek tartják és valamilyen szinten - már amennyire lehet - el is fogadták.

Elindul az ESL magyar Rainbow Six: Siege szekciója!

Elindul az ESL magyar Rainbow Six: Siege szekciója!

Külön öröm, hogy az e-sportot a továbbiakban is kiemelt figyelemmel fogják kezelni, ezért arra törekednek, hogy mindvégig olyan kompetitív játékot kapjunk, ami megfelel az amatőr és a profi versenyzők igényeinek is.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!