Felveszik a harcot a Call of Duty: WWII csalóival szemben

A nyílt béta alatt szinte minden meccsen lehetett eggyel találkozni.

Pont egy hete rajtolt el a Call of Duty: WWII bétája, ami több szempontból is fontos a készítők számára. A konzolos lehetőség után a PC-sre is rávetettük magunkat, viszont azt nem gondoltuk volna, hogy az ingyenes kipróbálási lehetőség ennyi csalót fog vonzani a játékba. A készítők viszont azt ígérik, hogy a november eleji teljes változatra ez változni fog. 


Erre a bétát látva hatalmas szükség is van, hiszen számtalan meccsen lehet cheaterekbe botlani, ami alaposan rányomja a bélyegét a játékélményre. Ezt a játékosok minden lehetséges fórumon szóvá tették, sőt még Youtube videókat is töltöttek fel róla, csak a Sledgehammer Games kezdjen vele valamit. 

Szerencsére nekik is szemet szúrt a probléma, viszont azzal próbálják megnyugtatni a nagyérdeműt, hogy a csalások és hackelések elleni rendszert a nyílt béta idejére nem aktiválták, de a teljes változatban értelemszerűen már elérhető lesz. Továbbá szeretnék, hogy mindenki egyenlő feltételek mellett játszhasson a Call of Duty legújabb részével, ami így végig kiemelt fókuszt fog kapni általuk. 

A Call of Duty: WWII november 3-án jelenik meg PC-re, XBOX One-ra és PlayStation 4-re.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!