Megérkezett a Battlefield 1 októberi frissítése!

Megérkezett a Battlefield 1 októberi frissítése!

A fejlesztők rengeteget csiszoltak a játékélményen.

Az utóbbi időben viszonylagos nyugalom van a Battlefield 1 házatáján, amióta kijött a játék kasztspecializációs frissítése és megjelent az eddigi legnagyobb kiegészítője. Éppen ezért nagyon örültünk az októberi update-nek, ami számos helyen teszi jobbá az eddigi játékélményt.


Az októberi frissítés egyik legfontosabb változtatása, hogy a DICE a közösség visszajelzéseire hallgatva az Operations szekcióból kivette a 40 játékos opciót. A csapat kreatív igazgatója, Lars Gustavsson ezzel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy a szervereket a 64 playeres változatra lövik be, hogy ezzel is még akciódúsabbá tegyék a rajongók által kedvelt módot.

Emellett számos hibajavítás érkezett a játékba, amik problémamentesebbé teszik a spawnolásokat, a különböző specializációk használatát és egyes, opcionálisnak ítélt effektusok kikapcsolását. Finomítottak a fegyvereken és a felszereléseken is, amiket mostantól sokkal jobb formában tudtok majd használni. 

A javítás érintette a pályákat és a játékmódokat is, ha pedig kíváncsiak vagytok a változtatások teljes listájára, akkor erre nézelődjetek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!