Megérkezett a Battlefield 1 kasztspecializációs frissítése

Megérkezett a Battlefield 1 kasztspecializációs frissítése

Mostantól még jobban testre tudod szabni kedvenc karakteredet.

A Battlefield 1 esetén úgy néz ki, hogy nincs megállás, hiszen többek közt egyre több információt kapunk a játék e-sport módjáról, valamint az eddigi legnagyobb DLC-je is megérkezett, amit két nap múlva már bárki megvásárolhat. Emellett kijött egy új frissítés is, amely már tartalmazza a vadiúj Specializations rendszert, hogy egyedibb karaktereket hozhassunk létre. 



A játékosok az új frissítés segítségével a meglévő 4 közül bármelyik kasztot testreszabhatják, amihez 3 választható alapképesség (a Flak, a Cover és a Quick Regen) kapcsolódik. A Flak a robbanások okozta sebzéseket csökkenti 10%-kal, a Coverrel az ellenség általi suppression csökken 25%-kal, míg a Quick Regen 20%-kal gyorsabb regenerálódást biztosít.

Minden class kap két exkluzív perket is, amik további előnyökhöz juttathatnak minket. Az Assault osztálynál a gázmaszk viselése 15%-kal csökkenti a robbanás okozta sebzéseket, illetve a TNT-t szekvenciálisan robbanthatjuk. A Medicnél, ha feltámasztunk valakit, 8 másodpercig 20%-kal gyorsabban tudunk majd sprintelni és a lesérült csapattagokat 20 méteres körben egy füstfelhő fogja eltakarni. 



Support, ha bipoddal rögzíti puskáját, 75%-kal csökken az esélye annak, hogy az ellenség meg tudja őt lepni, valamint ha zárótűz alatt tartja a másik csapat játékosait, tovább fog tartani, amíg észreveszik. A Scoutnál pedig, ha aktiválódnak a már lepakolt aknáink, 15 méteres körben minden ellenfelet látni fogunk a minimapen és ha messziről úgy sebeznek meg minket, hogy 35 HP alá csökken az életerőnk, egy csali érkezik, ami eltereli az ellenfél figyelmét.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!