10 dolog, amit tudnod kell a Battlefield 1: In the Name of the Tsar-ról

10 dolog, amit tudnod kell a Battlefield 1: In the Name of the Tsar-ról

A legfontosabb infók az eddigi legnagyobb DLC-ről.

A Rainbow Six: Siege-hez hasonlóan a Battlefield háza táján is hatalmas a sürgés-forgás, hiszen hamarosan e-sporttá válhat a játék, jön az első magyar Battlefield 1 verseny és a kiegészítő is elérhető már sokak számára. Most utóbbival kapcsolatban foglaljuk össze, hogy mi mindent érdemes tudnotok róla.


1.) A méret a lényeg

Akik rendelkeznek Battlefield 1 Premium Pass-szal, azoknak csak le kell tölteniük a játék legújabb frissítését, ami magába foglalja a legfrissebb DLC-t is. Ez az update egyébként minden játékosnál megjelenik és elég vaskosra sikeredett, hiszen PC-n 8.4 GB-ot foglal, míg XBOX One-on és PlayStation 4-en 10.1 gigán terpeszkedik.

2.) Problémák a kiegészítő körül

Több PC-s és konzolos játékosnál is felléphetnek problémás helyzetek, amik jelentős hatással vannak a teljesítményre és jó pár bugot is eredményeznek. Ezek mellett sajnos tapasztalhattok még textúrahibákat, egyéb grafikai gikszereket, lagot, döcögős Operation matchmakinget, láthatatlanná váló játékosokat és crasheléseket is. Amíg a DICE nem javítja ezeket, addig legrosszabb esetben a hivatalos fórumban kutakodhattok.

Újabb szaftos részletek a Battlefield 1 következő DLC-jéről

Ezeket tartalmazza az In the name of Tsat Battlefield 1 DLC.

3.) A frissítés a tudás anyja

A legfrissebb update-tel ugyanakkor rengeteg változás is érkezett, amikkel gördülékenyebbé vált a játékmenet. Javították az Origin Access-nél fellépő problémákat, megkaptuk az Assignments és a Specializations szekciót, UI szempontjából rendbe rakták a fegyvereket, a shortcutokat, a névszűrőket és a szerverböngészőt is, valamint a pályák, a járművek és a fegyverek is finomhangolva lettek. 

4.) Vásárlási lehetőség


Ha előreláthatólag az összes DLC-t szeretnétek kedvezményes áron bespájzolni, akkor - ha megvan már az alapjáték - 50 euróért szerezzétek be a Premium Pass-t, viszont ha még nincs meg a játék és az összes kiegészítőt szeretnétek, a 60 eurós Revolution Editiont éri meg megvenni. Ha csak erre a DLC-re fáj a fogatok, szeptember 19-ig kell várnotok, ugyanis aznaptól vehetitek csak meg 15 euróért cserébe. 

Már tudjuk, mikor jön a Battlefield 1 őszi DLC-je!

Megjelenési időpontot kapott az In the Name of Tsar.

5.) Én specializációk, te specializációl

A kiegészítő egyik újdonsága a Specialization rendszer, ami még változatosabbá teszi a különböző karakterosztályokat. Ezek két fő kategóriába tartoznak, ugyanis van a 7 általános (generic) speci, ami minden karakterosztály számára elérhető és a 2 kitspecifikus, amiket felszerelésünk függvényében vehetünk igénybe. Az általánosban például olyan 'képességek' foglalnak helyet, mint a gyorsabb regenerálódás, a kisebb sebződés, a tovább tartó bajonettroham, vagy a gyorsabb futási lehetőség, míg a kasztoknál is hasonló kaliberű módosítási lehetőségeket kapunk.

6.) Az oroszok már a spájzban vannak 

Ahogy a DLC nevéből már sejteni lehetett, ez a kiegészítő jórészt az orosz hadseregről és a hozzájuk kapcsolódó háborús eseményekről szól. Emellett kapunk játszható női karaktereket, és persze legendás huszárokat is. 

Itt vannak a Battlefield 1: In the Name of the Tsar vadiúj fegyverei

Új fegyverek is érkeznek a Battlefield 1 legnagyobb kiegészítőjével.

7.) Friss fegyverekkel öröm a háború

Összesen 11 darab, az orosz hadviseléshez köthető fegyvert kapunk, amik között megtalálható a Mosin-Nagant M91, vagy az orosz 1912-es gránát is. Mindenkinek azt javasoljuk, hogy az összes új skúlót próbálja ki, hiszen csak így találhatjátok meg a játékstílusotokhoz leginkább passzolót.

8.) Új pályák, új élvezetek


Korábban már beszámoltunk róla, hogy a kiegészítő 6 vadiúj pályát hoz magával, amik között találhatunk hófedte, zord hegyeket, a Kárpátoknál helyet kapó térképet, illetve hatalmas tankcsatát is. Csak győzzetek válogatni. 

Itt az első magyar Battlefield 1 verseny menetrendje!

Az első magyar Battlefield 1 verseny menetrendje.

9.) Új Operations

A játékmódba két új hadműveletet is kapunk, amik közül az egyik az 1916-os Brusilov-offenzívát dolgozza fel. Ebbe két pálya is beletartozik, a Galicia és a Brusilov Keep, ahol az orosz hadsereg a támadó, míg az Osztrák-Magyar Monarchia a védekező fél. A másik operation a Red Tide, amibe a Volga River és a Tsaritsyn térkép tartozik.

10.) Megjött a Supply Drop

Ezt az új játékmódot a készítők állítása szerint a világháború keleti frontja inspirálta. Itt a csapatok különböző csomagokért küzdenek meg egymással, amik tartalmazhatnak lőszert, gyógyítópakkokat, Elite kasztokat és egyéb meglepetéseket is. Járművek ugyan nem találhatóak benne és a csomagok kibontása 2-3 zavartalan percet vesz igénybe, amiből sejteni lehet, hogy milyen harcok mennek majd az égből pottyant finomságokért.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!