Végre mindenki beszerezheti a legújabb Battlefield 1 DLC-t!

Tegnap óta elérhető az In the Name of the Tsar. 

Régóta vártuk már a Battlefield 1 eddigi legnagyobb kiegészítőjét, aminek pályáirólalapinformációirólújdonsült fegyvereiről és legfontosabb tudnivalóiról is beszámoltunk nektek. Tegnap este óta egy emberként lélegezhetnek fel a Battlefield rajongói, ugyanis már a Premium Pass nélküli emberkék is beszerezhetik a DLC-t. 


Valljuk be, hogy már igencsak ráfért a hamarosan első szülinapját ünneplő Battlefield 1-re egy alapos vérfrissítés, ami szerencsére meg is érkezett az In the Name of the Tsar személyében. A kiegészítőt igencsak jutányos áron, 15 euróért cserébe zsebelhetitek be PC-rePlayStation 4-re és XBOX One-ra - utóbbira egyébként 10%-kal olcsóbb, ha van EA Access előfizetésetek, amit leginkább akkor ajánlunk, ha kevés anyagi ráfordítással szeretnétek kipróbálni és/vagy megszerezni a játékot.

A kiegészítő - a teljesség igénye nélkül - 6 új pályát, több mint 10 új fegyvert, új járműveket, medálokat, dögcédulákat hoz magával és persze megannyi, orosz vonatkozású tartalmat is. Ha tehetitek, mindenképpen próbáljátok ki az új játékmódot jelentő Supply Drop-ot, ugyanis üde színfoltként alaposan feldobja a játékmenetet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!