Videó: Ilyen lenne az OW, ha Pokémon játékként készült volna el

Videó: Ilyen lenne az OW, ha Pokémon játékként készült volna el

Az iDeViL360 YouTube csatorna tökéletesen ötvözte a játék karaktereit a retro pixel stílussal. 

Az Overwatch folyamatosan megihleti a különböző tartalomgyártókat az egész világon, -legyen szó akár cosplay-ről, festményekről, vagy animációs filmekről. Nemrég egy fiatal művészről számoltunk be nektek, aki a Marvel univerzum X-Men karaktereiként ábrázolta a játék hőseit. Ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Így néznének ki az OW hősei X-Men karakterekként

Egy fiatal művész tökéletesen ötvözte a Marvel és Blizzard univerzumot.

Most egy nagyon vicces videót szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amit az iDeViL360 névre hallgató Youtuber készített el a Pokémon és Overwatch univerzumának összeolvasztásával, -az így létrejött fiktív játék pedig PokéWatch névre hallgat. Alapvetően az OW karakterei jelennek meg retró Pokémon játékként, ahol Oak Professzort Junkrat, Red-et(Az anime sorozatban Ash) Tracer, a fő ellenfelet pedig Roadhog személyesíti meg. 

Tracer az elején három "Pokémon" közül választhat, D.Va, Torbjörn vagy Genji, hősünk végül utóbbi mellett dönt és elindul a Horizon Lunar Colony, Illios, továbbá Route 66 és egy kis Numbani összemixeléséből álló pályán. Az ellenfelek is az Overwatch világából kerülnek ki, ráadásul néhány vad Hanzo is előbukkan a bokrok közül. Nem is rabolnám tovább az időtöket, következzék a videó!

Az ötlet egyébként szerintünk zseniális és mobilos játékként simán el tudnánk képzelni a koncepciót. 

Nektek hogy tetszik? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!