Ezeket hozza a Rainbow Six: Siege vadiúj frissítése

Ezeket hozza a Rainbow Six: Siege vadiúj frissítése

A karaktereken és a netkódon is csiszol az új patch.

Az utóbbi időszak egész kellemes volt a Rainbow Six: Siege életében, hiszen még szeptemberben megkaptuk a játék eddigi legnagyobb frissítését, valamint egy merész ígéretet is, miszerint még több évig fogunk hozzá újabb tartalmakat kapni. Közben meg már megjött a Rainbow Six szezonközi frissítése is, ami három karaktert is balanszol (Kapkan, Blitz és Ela), javít a netkódon és számos meglévő hibát helyrehoz.


Sokak kedvenc orosz karaktere, Kapkan ezentúl lényegesen furfangosabb lézeres csapdákat tud majd lepakolni, amik rengeteg borsot törhetnek az ellenfelek orra alá, hiszen a telepítést követően bele fognak olvadni a körülöttük lévő környezetbe. Ez viszont azzal jár, hogy már nem teljesen halálosak, hanem 'csak' 60 életerőt sebeznek. A védelem gyorsabb kialakításáért a fejlesztők növelték egyesről kettesre a mozgási sebességét, így kevésbé kell majd csipkednünk magunkat, ha őt választjuk. 

Az egy levegővel igencsak nehezen kimondható Grenzschutzgruppe 9 katonája, Blitz is kap egy kisebb erősítést, hogy támadásokban még effektívebb lehessen. Mostantól ugyanis már akkor is tud majd sprintelni, ha feltartja a pajzsát, így sokkal kevésbé lesz védtelen a különböző szituációkban. 


Az Operation Blood Orchid-dal érkező GROM operátor, Ela hatalmas népszerűségre tett szert a játékosok körében, ami akkora méreteket öltött, hogy a többi karakternél sokkal többször választják és a győzelmi aránya is túlságosan magas. Emiatt a Ubisoft gyengíti egy kicsit, hiszen a négy akna helyett már csak hármat vihet majd magával és a géppisztolya jobban fog szórni. 

A netkódon is javít a legújabb frissítés, ami - az ígéretek szerint - sokkal jobb lövésregisztrációt biztosít, de kapunk új ikonokat is, amik jobban szemléltetik aktuális netkapcsolatunk minőségét. A javítások teljes listáját itt találjátok.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!