Megvan a következő Rainbow Six: Siege operátor!

Megvan a következő Rainbow Six: Siege operátor!

A Ubisoft twitteren teaselte a lengyel kötődésű karaktert. 

Sokmindent lehet mondani a Ubisoftra, de azt biztosan nem, hogy ne igyekeznének a Rainbow Six rajongók kedvében járni. Jó példa erre a játék szeptemberben érkezett eddigi legnagyobb kiegészítője, valamint az az ígéret is, hogy évekig fognak újabbnál újabb tartalmakat készíteni. Most azonban egy szokásos reddites leakelés vezetett ahhoz, hogy twitteren adjanak egy kis ízelítőt a soron következő, lengyel operátorukból. 

Bár ezzel a teaseléssel túlságosan sok információt nem kaptunk, arra kiválóan alkalmas, hogy megerősítse a kiszivárgott információk hitelességét. A tweet gifjében csupán egy bőrkabátos kart látunk, ami egy zsebórát tart a kezében, viszont az üzenet szövege már sokkal érdekesebb, ami lengyelről lefordítva azt jelenti, hogy: "A döntéseid meghatározzák az életed hátralevő részét."

A teaser alapján azt is elmondhatjuk, hogy jó pár bizonyítékot is felvillant a karakter identitásával kapcsolatban. Az már tuti, hogy a lengyel különleges erők csapatát alkotja, hiszen ott figyel a vállánál a Cichociemny felirat. Emellett, ha jobban szemügyre vesszük a háttérként szolgáló házat, akkor sejthetjük, hogy az új operátor Ela nővére lesz, akit Zoe-nak hívnak. Erre jó bizonyíték, hogy a Ubisoft frissítette Ela háttérsztoriját, amibe belekerült a tweetben is szereplő koponya.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!