Ütős új pályát hoz a Rainbow Six következő DLC-je

Ütős új pályát hoz a Rainbow Six következő DLC-je

Persze, az új operátorok sem maradhatnak ki. 

Nem is olyan régen számoltunk be nektek arról, hogy hamarosan érkezik a Rainbow Six: Siege következő kiegészítője, a White Noise, ami –többek közt– három új operátort és egy vadiúj pályát ad a rajongóknak. Most utóbbi mutatkozott be egy hangulatos előzetessel. 


Azt már eddig is tudtuk, hogy az legújabb kiegészítő Dél-Korea fővárosában, Szöulban fog játszódni, de most exkluzív bepillantást is kaptunk a monumentális, város fölé tornyosuló toronyba (az elsőre nehezen kimondható Mok Myeok Tower-be), ami egy igazán érdekes helyszínnek ígérkezik. A high-tech kommunikációs központként szolgáló épületben lesz minden, mi szem-szájnak ingere, modern és koreai stílusjegyek, világos és sejtelmesen sötét részek, valamint irodai és némi természetetet a falak közé varázsoló területek is. 

A Rainbow Six: Siege pályadesignere Jacques Wong úgy nyilatkozott, hogy a helyszín megalkotásával azt szeretnék elérni, hogy a játékosokban előjöjjön a magasságtól és a zuhanástól való félelem, úgyhogy tériszonyos gamereknek csak korlátozott mértékben ajánljuk. Természetesen a játékmenet során nagy hangsúly lesz a torony adottságainak kihasználásán, amire elegendő tér is lesz, hiszen hatalmas lesz a bejárható rész és a nagy csaták az épület középpontjában fognak zajlani. 


Ahogy az lenni szokott, az új kiegészítővel újdonsült operátorok is jönnek, akikről egyelőre még nem tudunk túlságosan sokat. Az már biztos, hogy lesz egy koreai és egy lengyel kötödésű is, illetve hogy csak a Season Pass tulajdonosok fogják őket ingyen megkapni. Ellenben az új pályát minden játékos díjmentesen igénybe veheti.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!