Bejelentették a Rainbow Six: Siege új DLC-jét!

Bejelentették a Rainbow Six: Siege új DLC-jét!

Tovább bővül a Ubisoft és sokunk kedvenc lövöldéje.

Mostanában egyáltalán nem nagyon unatkozhatnak a Rainbow Six rajongói, hiszen mindig van valami, ami foglalkoztathatja őket: nemrég kaptak egy új frissítést, ami a profi metára is kihatással lesz, utána bejelentették, hogy érkezik a következő operátor, most pedig a Ubisoft jóvoltából arra is fény derült, hogy nemsokára jön a játék legújabb DLC-je. 

Egyben az új szezont is jelentő Operation White Noise várhatóan decemberben indul hódító útjára, amiben - többek közt - 3 új operátort és egy vadiúj pályát is fogunk kapni. Utóbbinak Dél-Korea fővárosa, Szöul ad otthont, ahol egy hatalmas, a város fölé magasodó toronyban fogjuk egymást aprítani. Természetesen mellé új fegyverek és további gadgetek is bekerülnek majd a játékba. 

Egyelőre azonban ennél többet nem árult el a játék kiadója, viszont azt megígérték, hogy - jó szokásukhoz híven - a november 18. és 19. közötti Rainbow Six: Siege Pro League döntőjén élő közvetítésben fogják megmutatni az újdonságokat, úgyhogy ha még nem követtétek be az illetékes Twitch csatornát, akkor éppen itt az ideje.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!