A friendly fire kikerülhet a Rainbow Sixből

A friendly fire kikerülhet a Rainbow Sixből

A Ubisoft így venné fel a harcot a toxic playerekkel.

Bár a legtöbb rajongó a közelgő új kiegészítőre koncentrál, ami többek közt egy vadiúj pályát is hozni fog, ám közben a Ubisoft ezerrel azon munkálkodik, hogy a játékosoknak minél jobb és zavartalanabb játékélményben lehessen része. Ezért már régóta gondolkodnak azon, hogy egyszerűen kivegyék a casual playlisteken a friendly fire lehetőségét, amitől azt várják, hogy sokkal könnyebben ki tudják majd szűrni a közösséget bomlasztó gamereket. 


Ez a téma már régóta foglalkoztatja a játék készítőit, akik azért szeretnék kivenni a csapattársak sebzését lehetővé tévő opciót, mivel úgy gondolják, hogy az új játékosok így zavartalanubbal tehetnék meg a kezdeti lépéseket, és nem rettennének el ideje korán a Rainbow Six-től.

Ezzel kapcsolatban a játék brand directora, Alexander Remy úgy nyilatkozott, hogy még nem döntötték el 100%-osan, hogy megteszik-e ezt a lépést, hiszen ennek is meglennének a maga következményei. Elmondása szerint minden döntésüket úgy hozzák meg, hogy az ne legyen radikális hatással a játékegyensúlyra, és ha leteszik a voksukat egy ötlet mellett, akkor először a tesztszervereken fogják alaposan megvizsgálni, ahol a felhasználók visszajelzései fogják leginkább alakítani a koncepció végleges formáját. 

A készítők egyébként a játék reporting rendszerét is átalakítják, hogy többségében tényleg csak megfelelő hozzáállású és viselkedésű játékosok alkothassák a Rainbow Six: Siege közösségét.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!