Több mint 25 millió játékos tolja a Rainbow Six-et

Több mint 25 millió játékos tolja a Rainbow Six-et

És megérkezett a legújabb kiegészítő is. 

Nem is olyan régen mutattuk be nektek, hogy hogyan készülnek a Rainbow Six: Siege operátorai, amik azóta már meg is érkeztek a játékba, hiszen megjelent az Operation White Noise kiegészítő, ami még egy új pályát is hozott magával. A Ubisoft pedig a minap büszkén jelentette be, hogy világszerte már több mint 25 millió játékos pörgette a Rainbow Six: Siege-et.

Nemsokára report rendszert kap a Rainbow Six: Siege

Szinte már idejét sem tudjuk, hogy mióta várunk erre.

A hatalmas népszerűség miatt evidens lenne, hogy készítsenek egy folytatást a játéknak, de a kiadó –állítása szerint– nem szeretne ezzel játékosokat veszíteni, ezért inkább folyamatosan újabb tartalmakkal fog kedveskedni a rajongóknak. Többek közt ilyen lesz az egyszerre több embert is megmozgató zombimód is, amiről szerencsére egyre többet lehet megtudni. 

A tegnap élesedett frissítés több újítást is hozott a játékba, amibe beletartozik az új szinkronizációs logika bevezetése bizonyos lövedékek –pl. gránátok– esetén, amivel azt akarják elkerülni, hogy bizonyos szituációkban indokolatlan röppályát írjanak le. Az újfajta gránátozásnak köszönhetően, ha futás közben dobod el a gránátot, távolabb tudod majd azt elhajítani. 

Emellett változtak a kézifegyverek, új elemek kerültek be a felhasználói felületbe, és más egyéb dolgon is javítottak, aminek teljes listáját itt találjátok.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!