Új információkat kaptunk a Rainbow Six zombimódjáról

Lehet szólni a haveroknak, hogy ideje elkezdeni gyakorolni. 

Sokmindent lehet mondani a Ubisoftra, de azt biztosan nem, hogy ne szolgálná ki a Rainbow Six rajongóit, hiszen nem is olyan régen bejelentették a soron következő DLC-t, ami –többek közt– egy ütős pályát is hoz, fontolgatják, hogy kiveszik a játékból a friendly fire-t és rengeteg dolgot elárultak a legújabb operátorokról. Most pedig egy rendkívül stílusos formában adnak extra infókat a hamarosan érkező kooperatív eseményről, az Outbreak-ről, ami egy háromfős zombimódot fog jelenteni. 

Akik otthonosan mozognak a Rainbow Six: Siege-ben, azok tudják, hogy a játék újdonságaival kapcsolatos leakelések szinte mindennaposak. Erre reagálva lőtte fel a Ubisoft a legújabb honlapját, ahol ők osztanak meg bizalmas információkat a jövő tavasszal érkező eventtel kapcsolatban. 

Az oldal eléréséhez csak egy uPlay-fiókra van szükségünk, aztán már meg is kezdhetjük a kutatómunkát a rendelkezésre álló fényképek, feljegyzések és hivatalos iratok között. A honlapot böngészve –többek közt– azt is megtudhatjuk a háttértörténetről, hogy Új-Mexikóban egy különleges járvány ütötte fel a fejét, amire a kormánynak reagálnia kell, ha nem akarja, hogy még több ember az áldozatává váljon.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!