FPS dropok borzolják a Rainbow Six játékosok idegeit

FPS dropok borzolják a Rainbow Six játékosok idegeit

A legújabb frissítés óta nem túl rózsás a helyzet. 

Bár mostanság sok örömhírről számolhattunk be a Rainbow Six kapcsán –például megismerhettük az új operátorok születési körülményeit, számos változatás érkezik, és rengetegen pörgetik a játékot–, sajnos a legutóbbi frissítés sok problémával jár, amit a Ubisoft Redditen közölt a rajongókkal és egyúttal a segítségüket is kéri mindezek megoldásában. 


Ugyan nem is olyan régen érkezett meg a Rainbow Six: Siege legújabb kiegészítője, de a premier óta már számtalan játékos jelezte a kiadónak, hogy hatalmas FPS dropokat tapasztal, amivel azért nem ártana valamit kezdeni. A probléma elhárítását egyébként már meg is kezdték a Ubisoft munkatársai, akik több gamertől is elkérték a PC specifikációjukat, valamint egyéb információkat, hogy minél hamarabb előrukkolhassanak a megoldással. 

Állításuk szerint megállás nélkül dolgoznak azon, hogy újra biztosíthassák a zavartalan játékmenetet, de mivel ez várhatóan nem kevés időbe kerül, ezért a rajongók türelmét kérik. Ha ti is tapasztaltok FPS eséseket, segítsétek a munkájukat azzal, hogy egy hivatalos ticketben megírjátok a probléma pontos részleteit.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!