Kellemes változások érkeznek a Rainbow Six: Siege-be

Kellemes változások érkeznek a Rainbow Six: Siege-be

A Ubisoft továbbra is rendesen ellátja a játék rajongóit. 

Mostanság éri meg igazán Rainbow Six rajongónak lenni, hiszen új operátorokúj pálya és változtatás alatt álló reportrendszer mellett hamarosan egy kooperatív zombimódot is fogunk kapni. Ám ez még csak a kezdet, mivel a közeljövőben még több változás fog érkezni a játékba. 


A Rainbow Six munkálataiért felelős rendező, Leroy Athanassoff és a dizájner, Jean-Baptiste Halle legutóbb Redditen válaszolt a felhasználók kérdéseire, amiből kiderült, hogy a jövőben is fogunk pajzzsal flangáló operátorokat kapni, de ez majd csak azután fog megtörténni, hogy a mostani pajzsosokat rendbe rakták. 

Ami még biztos, hogy Tachankával kb. annyit küzdöttek, mint malac a jégen, de még így se tudott számukra megfelelő formát ölteni, ezért nagy változások várhatóak a karakterrel kapcsolatban. Mellette azt is elárulták, hogy Blackbeard-öt már ideje korán megtervezték, de arra nem gondoltak, hogy a gamerek ennyire rá fognak feküdni. Viszont most úgy látják, hogy ez az operátor végre rendben van, és többet már nem fogják kiherélni szerencsétlent.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!