Last Jedi tartalmak érkeznek a Star Wars Battlefront II-be

Last Jedi tartalmak érkeznek a Star Wars Battlefront II-be

A korábbi fiaskót igyekeznek újdonságokkal feledtetni. 

Nem mondhatnánk, hogy kellemesen indult a Star Wars Battlefront II pályafutása, mivel nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és a mikrotranzakciós rendszeréből hatalmas balhé kerekedett –ami nemrégiben tetőzött is–, bár a legújabb hírek szerint hamarosan vissza is hozzák a játékba. Kicsit árnyalja a képet legújabb bejelentésük, miszerint december 13-án érkeznek azok a Last Jedi tartalmak, amivel a legújabb Csillagok Háborúja film premierjére kívánnak rákapcsolódni. 


A kis szeretetcsomagba több dolgot is belepakoltak a játék készítői, hiszen érkezik játszható karakterként Finn és Captain Phasma is, mellette kapunk két új pályát, vadiúj járműveket és egy külön kis epoilógust is a Resurrection "személyében", ami a Last Jedi-nek ágyaz meg. Ráadásul a Galactic Assaultban a filmben szereplő Crait bolygó is kipróbálható lesz és vele együtt a D'Qar is, amit a Starfighter Assault módban tesztelhetünk le. 

A DICE azonban azt még nem árulta el a nagyközönségnek, hogy az új hősökért kell-e majd némi creditet kipengetni, de valószínűleg most egy ideig hanyagolni fogják a dolgot. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!