A Rainbow Six: Siege itthon is nagy népszerűségnek örvend

A Rainbow Six: Siege itthon is nagy népszerűségnek örvend

Mondjuk, van is miért szeretni a Ubisoft játékát. 

Nem lehet mondani, hogy lassú ütemben fejlődne a Rainbow Six: Siege, hiszen folyamatosan jönnek hozzá az újabbnál újabb tartalmak, ami egészen odáig vezetett, hogy nemrégiben elérték a bűvös 25 milliós játékosszámot világszerte. Ám itthon is nagy népszerűségnek örvend a Ubisoft remeke, amivel kapcsolatban legutóbb a játék hazai forgalmazója; a PlayON is nyilatkozott.  

5 dolog, amiben jobb a Rainbow Six, mint a többi lövölde

nkAAA | 17/12/20 20:01 2015 december elsején érkezett meg közénk a Rainbow Six: Siege, ami kétéves életkora ellenére mostanra igazi, önálló egyéniséggé cseperedett, miközben milliók játszanak vele világszerte. A pozitívumok mellett azért azt is elmondhatjuk róla, hogy még mindig küzd jó pár gyermekbetegséggel, de így is a mostani időszak legjobb belsőnézetes lövöldéi közé tartozik.

Sajtóközleményük egy igazán dicséretes mérföldkőről számol be, ugyanis a magyarországi aktivációk száma átlépte a 100 ezres nagyságrendet, ami azóta jó eséllyel egyre jobban növekszik, hiszen a Steam karácsonyi akciójában most igazán olcsón lehet beszerezni az alapjátékot. A forgalmazó természetesen bízik abban, hogy ez még csak a kezdet, ami akkor csúcsosodhatna ki leginkább, ha kompetitív szinten is sikerülne Magyarországnak minél több ütőképes csapatot kitermelni.

A fejlődés egyébként nem áll meg, mivel a játék harmadik évének számító 2018-ban újításokkal, hibajavításokkal és 8 új operátorral kedveskednek majd a játékosoknak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!