Új előzetest kapott a Call of Duty: WWII első DLC-je

Új előzetest kapott a Call of Duty: WWII első DLC-je

Amiben bemutatkoznak a kiegészítő finomságai. 

Még decemberben meséltünk nektek arról, hogy hamarosan megérkezik a legújabb Call of Duty első kiegészítője, ami –többek közt– három új többjátékos pályát és egy-egy zombis, valamint War játékmódos küldetést hoz magával. Ráadásul a megjelenést a már futó Resistance esemény előzi meg, ami egészen február 27-ig várja a játékosokat. Most pedig kaptunk egy újabb előzetest arról, hogy mi mindennel fog érkezni a játék első DLC-je. 


A fenti trailerből kiderül, hogy a multiplayer mapok segítségével Németországba, Franciaországba és Csehországba is el fogunk látogatni, valamint közelebbről is megismerhetjük a legújabb küldetéseket is. A War módhoz tartozó misszióban –ami az Operation Intercept nevet viseli– francia ellenállókat kell majd kiszabadítanunk és ezt követően sikeresen kimenekítenünk őket a háborús zónából. 

Természetesen tovább folytatódik a zombimódban lefektetett történet is –ami korábban egy hangulatos előzetest is kapott–, úgyhogy hamarosan érdemes lesz mozgósítani a haverokat. A Resistance DLC PlayStation 4-re január 30-án érkezik, míg PC-re és XBOX One-ra egy hónappal később.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!