A Call of Duty mobilokra is megérkezhet

A Call of Duty mobilokra is megérkezhet

Úgy néz ki, hogy a legendás Candy Crush készítői hozhatják össze. 

Mostanában egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hogy populáris játékokat valamilyen formában okostelefonra is elkészítenek. Ez anno a PUBG mobilverziójával kezdődött, majd a Fortnite is megkapta a maga változatát, legutóbb pedig a Rainbow Six hordozható verziójáról adhattunk hírt. Régóta pletykálják már, hogy a Call of Duty is megérkezhet kedvenc okoseszközünkre, de a legújabb híresztelések után már biztosak vagyunk benne, hogy lassan tényleg megvalósulhat.


Mindez úgy derült ki, hogy a Candy Crush sorozat fejlesztői - akiket korábban már felvásárolt az Activision Blizzard - egy álláshirdetést adtak fel, amiben olyan embert keresnek, aki képes visszaadni mobilokon is a Call of Duty által garantált feelinget, és ehhez még megfelelő látványvilágot is tud biztosítani. Ráadásul olyan embert keresnek, aki a casual játékosokat is képes megmozgatni, ezért szinte biztosak lehetünk abban, hogy nem csak a hardcore rajongók igényei lesznek kielégítve

Mindezek mellett az egész kezdeményezéssel azt szeretnék, hogy az egész zsánert újra tudják definiálni, úgyhogy még a végén az is lehet, hogy egy igazán egyedülálló FPS-élményben lesz részünk. Természetesen megjelenési dátumot és több információt még nem kaptunk, de amint kiderül valami a projekttel kapcsolatban, egyből megosztjuk veletek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!