Na'Vi.GeneRaL odaszúrt a saját, illetve a Vega menedzserének is

Na'Vi.GeneRaL odaszúrt a saját, illetve a Vega menedzserének is

Az elmúlt hetek és hónapok sikertelensége jött most ki egy csapásra GeneRaL-ból valószínűleg.

A múlt héten a Natus Vincere nem élte túl a The International nyílt selejtezőit, –mondhatjuk azt is, hogy csúfosan kiesett–, így 2011 világbajnoka még csak a zárt kvalifikációba sem tudta beverekednie magát. 

Miután búcsúztak, Yevhen Zolotarov, a NaVi vezérigazgatója a Twitteren írta ki csalódottságát magábó,l és a csapat összeomlását egyenesen "szégyennek" nevezte. Néhány nappal később a Vega Squadron CEO-ja –Alekszej Kondakov– követte ezt a cselekedet, ugyanis együttese a FÁK (CIS) regionális selejtezőiből győzelem nélkül elég hamar kihullott:

"Sikerült a béka feneke alatt végeznünk. A Vega eddig soha nem ismerte ezt a fajta szégyent. @NAVIHarisPilton (utalt a Na'Vi vezetőjére), szóval jobb, ha inkább nyílt selejtezőben buksz el, mintha így játszol a zárt kvalifikációban."

Ezt már úgytűnik Victor "GeneRaL" Nigrini, a Na'Vi játékosa sem hagyhatta szó nélkül. Mind a két menedzser felé éles kritikával élt. Nevetséges szerinte, hogy mindketten a "mi" szót használták, miközben ők semmit nem csináltak:

"Hangosan nevetnem kell @NAVIHarisPilton-on és @VegaAlexey-en:) Gyenge játékosaitok vannak a csapatotokban, így az ehhez megfelelő eredményeket kapjátok. Elsődlegesen mindig a játékosok felelnek a vereségekért. A "megpróbálták" az nem egy elfogadható kifogás. Az emberek 1,5k MMR-en is megpróbálják, de csak kevesen jutnak a csúcsra."

Azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, hogy mind a két szervezetnél változások várhatóak. Egyelőre azonban egyikük sem jelentett be semmilyen közleményt ezzel kapcsolatban. Viszont az, hogy GeneRaL nyíltan beszólt a saját vezetőjének, nem vet túl sok jó fényt a csapat háza táján meglévő helyzetre. Meglepő lenne, ha GeneRaL egyszer csak másik együttesben találná magát? Ti mit gondoltok erről a drámáról?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!