Nyakunkon a Call of Duty Black Ops 4 bétatesztje!

Már tényleg nem kell sokat várni, hogy kipróbálhassuk a legújabb részt. 

Ahogy közeledünk a Call of Duty Black Ops 4 megjelenéséhez, úgy tudunk meg egyre többet a májusban bejelentett játékról. Lesz itt intenzív játékmenet, hatalmas battle royale pálya és rengeteg tartalom is, ha beruházunk a Black Ops Pass-ra. Most pedig azt tudtuk meg, hogy pontosan mikor próbálhatjuk ki elsők között a játékot. 


Azt már jóideje köztudott, hogy október 14-én érkezik az új rész végleges változata, de nemrégiben az Activision megerősítette, hogy augusztusban csaphatunk majd a virtuális lovak közé, hiszen jön a játék bétatesztje. Arról viszont egyelőre nincs információnk, hogy ez nyílt tesztelési lehetőség lesz-e, vagy csak azok a játékosok vehetnek majd részt benne, akik előrendelték a Call of Duty: Black Ops 4-et. 

Az FPS-ek szerelmesei biztosan nem fognak csalódni a játékban, bár azt ne feledjük, hogy búcsút inthetünk a klasszikus egyjátékos módnak. Helyette viszont kapunk ún. solo küldetéseket, amikben a karakterek háttértörténeteit ismerhetjük meg. Természetesen vissza fog térni a hőn szeretett zombimód, a többjátékos mód sokkal csapatorientáltabb lesz, és hatalmas fegyverkínálatból választhatjuk majd ki az ízlésünknek leginkább megfelelőt.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!