Dafran leszerzőzött volna az atlantai Overwatch League csapathoz?

Dafran leszerzőzött volna az atlantai Overwatch League csapathoz?

A pletykák alapján erről van szó, –azonban mindehhez a Blizzard-nak is lesz egy-két szava. 

Az elmúlt néhány hétben izzik a levegő az Overwatch League körül, mivel a Blizzard bejelentette, hogy hat helyett nyolc új csapattal vágnak neki a második szezonnak, –továbbá beindult a forgatási szezon és az alakulatok folyamatosan engedik el azokat a játékosaikat és edzőiket, akikre már nem lesz szükségük a jövőben. Mindemellett beindult a pletykagyár is; nem telik úgy el nap, hogy ne röppenne fel valamilyen izgalmasnak tűnő hír az új csapatokról vagy az éppen szerződés nélküli ismert játékosokról. Legutóbb például a rendkívül hírhedt Daniel "dafran" Francesca-ról jelentették több forrásból is, hogy szeretné újra indítani a profi karrierjét. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, azokat az alábbi cikkünkben tudjátok megtekinteni. 

Iparági pletykák szerint Dafran újra szeretné kezdeni a profi karrierjét!

Az egykori Selfless játékos a híresztelések alapján akár az Overwatch League-ben is kiköthet.

Nos, alig telt el 24 óra a dafran körüli pletykák óta, a játékosból menedzserré, később önjelölt leakboy-já avanzsált Michael "mykL" Padilla legújabb videójában arról adott hírt, hogy a játékos leszerződött az új helyszínnek számító, éppen alakulóban lévő Atlantai csapattal. A jelentés szerint mindkét fél szeretné a szerződés létrejöttét, azonban ehhez hozzá kell járulnia a Blizzard-nak is. 

mykL on Twitter

Sources: Atlanta's OWL team has signed Dafran. The deal is currently being reviewed by Blizzard while Dafran is vetted. If approved Dafran will play under Atlanta's OWL team in season 2. Watch here for more in depth info: https://t.co/GGdy3OB0gq

Amint tudjátok, az Overwatch League-nek nagyon komoly szabálykönyve van, aminek megsértéséért a stúdió jobb esetben is több ezer dolláros büntetéseket osztogatott a játékosoknak, rosszabb esetben viszont, gondoljatok csak xQc ámokfutására, vagy SADO booster tevékenységére, több meccses eltiltás járt. Szóban forgó hősünk számláján ráadásul olyan korábbi kihágások vannak, mint meccseldobás, fiókmegosztás és boostolás, nem megfelelő ingame és social média tevékenység és még sorolhatnám. Az sem volt semmi például, ahogy lereagálta a tavalyi több hónapos baját, –ha esetleg elfelejtettétek volna, az alábbi cikkünkben találtok egy kis emlékeztetőt. 

Dafran visszatért eltiltása után, és senkinek sem kegyelmez

A tékozló fiú néhány napja feltűnt az európai szervereken, és terrorizálni kezdte a laddert.

Annak ellenére, hogy dafran a világ egyik legtehetségesebb játékosa, személyisége és korábbi "csínytevései" miatt egyáltalán nem illik bele a Blizzard által elképzelt álomvilágba. Azonban a nézőszámok megtartásának érdekében a stúdiónak szüksége van népszerű játékosokra, főleg azután, hogy a rendkívül népes rajongótáborral rendelkező, Brandon "Seagull" Larned pár hete hivatalosan is visszavonult a versenyzéstől, –otthagyva a Dallas Fuel csapatát. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, amik minden bizonnyal pár héten, vagy akár napon belül megérkezhetnek. Ha nem szeretnétek semmiről lemaradni, kövessétek az Esport1 oldalát!

Ti mit gondoltok egyébként, Dafran bekerülhet az Overwatch League-be? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!