Az Odd, az Even és az OTK: a legjobb Paladin paklik a mostani metában

Az Odd, az Even és az OTK: a legjobb Paladin paklik a mostani metában

Utherhez is össze lehet rakni kiváló paklikat, a legjobbakat mutatjuk be nektek röviden!

A Paladin egyelőre csak az Odd változattal képes maradandót alkotni, de a Standard metában néha-néha felbukkannak egyedi legendképes paklik is. Elhoztuk nektek a legjobb deckeket Utherhez, amikkel jelenleg halmozhatjátok a győzelmeket a Standard ranked mérkőzéseken!

Turna’s Legend #1 Odd Paladin

Kód: AAECAZ8FBK8E/eoCnvgC4vgCDUbzBfUF+QrrwgKDxwK4xwLjywKVzgL70wLR4QLW5QK15gIA

Stabil Tier 2-es deck még mindig a páratlan mechanikára építő Aggro Paladin. Nagyon gyors és nagyon erős, de a területi sebzések könnyedén keresztül húzhatják a számításokat. A jelenlegi metában még mindig a legjobb Paladin deck, de érdemes más típusok felé is kacsintgatni.

Faerthos’s Legend #78 Even Paladin

Kód: AAECAZ8FCu0F8gX+B7nBAojHAsLOArfpAs30Auv3Av37Agr7AZkC3AP0Bc8Grwf2B5vLAurmAvnsAgA=

A Call to Arms nerf óta több stílust is felvett a páros mechanikát preferáló Paladin, ezúttal egy Midrange verzió hódít a Standardban. Drága és szigorúan off-meta, de ha megvannak a kártyák hozzá, akkor talán stabilabb, mint az Odd Paladin, igaz a meccsek is lassabbak vele.

Thijs’s Legend #4 OTK Paladin

Kód: AAECAZ8FCu0Fjwm5wQKO0wLq5gLD6gLl7wL9+wKE/AL8/AIKugH7AdwD9AXPBvYHm8IC48sC+NIC4vgCAA==

A holland profi összerakta az Exodia Paladin Boomsday változatát és meg sem állt vele a top 4 legend helyezésig. Control pakli, ami győzelmi faktora a Deathknight új Hero Powerének kihasználása. Az apokalipszis négy lovasa könyörtelenül lecsap az áldozatra, csak el kell jutni addig, hogy ezt a kombót összehozzuk.

Jeleniowatyy’s Odd Mech Paladin

Kód: AAECAZ8FAqcFnvgCDkb1BYPHArjHAuPLAtHhAtblArXmAv3qAqX1AuL4Avb9Atb+AsyBAwA=

A Mechek beférkőztek az Odd Paladinba is. Az Aggro helyett inkább Tempo irányba fejlesztette a megalkotója a decket és elég szép számokat hozott vele rank 5 alatt is. Izgalmas tovább gondolása a már unásig ismételt klasszikus Odd változatnak.

A végére jöhet egy teljesen elborult ötlet, ami Voraxxra és a buffokra épít: Even Buffadin Paladin. Részletesen bemutattuk egy korábbi cikkünkben, ahol megtaláljátok a részleteket, ha valami egyedi élményre vágytok.

Senki se számít a Voraxxx Even Buffadinra!

A páros lapokból építkező -és egy rakás meglepetéssel előrukkoló- off-meta Paladin pakli igazi ínyencség, ha kedveled az egyedi koncepciókat.

A többi hőshöz sem kell tovább keresgélnetek a legjobb paklikat, csak kattintsatok a class nevére: Hunter, Mage, Priest, Warrior, Rogue, Shaman, Druid.

Nektek melyik a kedvenc Paladin decketek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!