A World War 3 barátságos gépigényt és kellemes árcédulát kapott

A World War 3 barátságos gépigényt és kellemes árcédulát kapott

Hamarosan bele is vethetjük magunkat a harmadik világháborúba. 

Májusban mutattuk be nektek először az elkötelezett FPS rajongókból álló fejlesztőcsapat, a The Farm 51 soron következő játékát, ami a harmadik világháborúba kalauzol el minket, miközben több ponton is megidézi a modernkori hadviseléssel foglalkozó Battlefield részeket. A World War 3 –több valódi katonai szervezetnek hála– az egyik leghitelesebb, többjátékos módokra koncentráló címnek ígérkezik, amiben egyszerre akár 64 játékos eshet egymásnak olyan városokban, mint Berlin, Varsó, vagy éppen Moszkva. Most pedig az is kiderült, hogy mikor érkezik meg a játék, pontosan mekkora a gépigénye és mindezek mellé milyen árcédulát kapott. 


Szerencsére már nem is kell olyan sokat várni a legújabb lövölde korai hozzáférésű változatára, amit meglepő módon az év eddigi legerősebb hónapjában jelentetnek meg a srácok. Így október 19-én érkezik meg a játék, ami egyelőre kérdéses, hogy legfőképpen a Call of Duty mellett vajon hogyan fog teljesíteni, és akkor még nem beszéltünk arról, hogy a következő hónapban pedig a Battlefield V is érkezik. 

Egyúttal megkaptuk a World War 3 gépigényét is, ami igencsak barátságos lett: 

MINIMUM GÉPIGÉNY


OS: 64 bites Windows 7
CPU: Intel Core i5-2500K
RAM: 8 GB
GPU: Nvidia GeForce GTX770, vagy AMD Radeon HD 7870

AJÁNLOTT GÉPIGÉNY


OS: 64 bites Windows 7, 8, 10
CPU: Intel Core i7-4790k
RAM: 16 GB
GPU: Nvidia GeForce GTX970, vagy AMD Radeon R9 290


Ráadásul az árazása sem lett annyira vészes, hiszen 28 dolláros árcédulát kapott a játék, ami nálunk valószínűleg 28 eurót fog jelenteni, –de még így is közel fele annyiba kerül csak, mint egy AAA-cím. Ti be fogjátok szerezni?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!