Így fest a Battlefield V Rotterdamja a való életben!

Így fest a Battlefield V Rotterdamja a való életben!

A Battlefield V-ben is a megszokott precíz látványt kapjuk a valós helyszínű pályákon. Összehasonlító fotósorozat Rotterdam városáról.

A Battlefield V picit a valóságtól elrugaszkodott játékelemei sokaknál nemtetszést váltottak ki, hiszen ugyan a Battlefield 1942 után újra a második világégésnél járunk, viszont karakterünkön robotkart, fegyvereinken pedig cserélhető irányzékokat láthatunk. A korábbi bétateszt során azonban bebizonyosodott, hogy a taktikus, csapattársainkra épülő játékmenettel és a háborús hangulattal itt sem lesz gond.

Ráadásul a valósághűségre is figyeltek a készítők, amit mi sem bizonyít jobban, mint egy utazó blogger, –aki vette a fáradságot és kilátogatott Rotterdamba–, ahol elképesztő fotókat sikerült készítenie, összevetve a Battlefield V-ben található megfelelőjével. A város szinte összes jellegzetes elemét, épületét, hídját remekül adja vissza a játék. A teljes blogbejegyzést is érdemes elolvasni, de egy-két ízelítőt azért itt is láthattok.

De Hef Bridge

The Witte Huis

A Battlefield V november 20-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és XBOX One-ra. Már a béta alapján is egy újra nagyszerű Battlefield játékot köszönthetünk majd a szériában - a bétáról nkAAA formált véleményt, amit ugyancsak érdemes elolvasnotok - és ha hozzá vesszük még, hogy a fejlesztők a béta során kapott visszajelzésekre rendszeresen figyelnek, és próbálják úgy alakítani a játék egyes elemeit, hogy a végleges verzió a lehető legélvezetesebb módon adja majd vissza a második világháború hangulatát, akkor valóban a Battlefield 1 színvonalát hozhatja majd a játék.

Képek: togetherintransit.nl

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!