Ingyenes BF1 élményért Battlefield V ajándékok!

Ingyenes BF1 élményért Battlefield V ajándékok!

Szerezz Battlefield V tárgyakat azzal, hogy az ingyenesen kipróbálható Battlefield 1 kiegészítőkkel játszol!

Október 17-e és október 23-a között ingyenesen szerezhetőek be a Turning Tides és az Apocalype kiegészítők, és kipróbálásukkal nemcsak különleges fegyver skineket, hanem Battlefield V tárgyakat is szerezhettek. Ezzel elsősorban azok járnak jól, akik lecsaptak a szeptemberi kedvezményekre, de ha lemaradtál, akkor se kell kétségbe esned, mert október végén jön az igazi nagy durranás.

Október 24-e és október 31-e között ismét ingyenes lesz a Premium Pass -ami nem mellékesen tartalmazza a They shall not pass és az In the name of the Tsar DLC-ket is az említett kettő mellett-, és a Battlefield 1-hez csupán 4,99 euróért juthattok hozzá.

Turning Tides

Minden, amit tudnod kell a Battlefield 1: Turning Tides-ról

nkAAA | 17/10/23 19:42 TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON! A Battlefield 1 rajongóinak sem lehet okuk panaszra, hiszen nem is olyan régen érkezett meg a játék októberi frissítése, ami számtalan újítást hozott magával, de mellette már lehet jelentkezni az Incursions mód kipróbálására és egyre több információt tudunk meg a soron következő DLC-vel kapcsolatban.

Apocalypse

Nemsokára érkezik a Battlefield 1 Apocalypse DLC

A legutolsó kiegészítő rengeteg újdonságot fog tartalmazni.

Küldetések és jutalmak

Lényeges szempont, hogy ugyanazzal az EA felhasználói profillal teljesítsd a küldetéseket, amiket a Battlefield V-höz is használni fogsz, -bár ez talán magától értetődő. 

A napi feladatok listáját a bejelentkezés után találod, és teljesítésükkel fegyver és felszerelés skineket, dögcédulákat és squad XP boostokat szerezhettek, sőt még nem késő Battlefield V fegyver skineket szerezni, amiket a november 20-ától, a játék megjelenésekor használhattok.

Nektek hogy áll a Battlefield V skin készletetek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!