7 tipp, amit fogadj meg, mielőtt belevágsz a Red Dead Redemption 2-be

7 tipp, amit fogadj meg, mielőtt belevágsz a Red Dead Redemption 2-be

Nyugi, ezt a játékot kerested, –de egy pár dologra jobb, ha odafigyelsz!  

/A cikk a szerző egyéni, szubjektív véleményét tartalmazza!/

Valószínűleg lassan jobban tennénk, ha nekiállnánk lottózni, hiszen még február derekán arról írtunk nektek, hogy simán bezsebelheti az év játéka címet a Red Dead Redemption 2, ami az eddig napvilágot látott értékelések szerint 2018 legjobb címei között foglal helyet, pedig –többek közt– már a God of War sem volt egy gyenge eresztés. Korábban már összeszedtünk 15 érdekességet a játékról, most viszont olyan tippeket adunk, amikkel sokkal nagyobb élményt adhat a Rockstar remekműve. 


1.) Ez a játék valami elképesztően lassú tud lenni!

Ha azokat a játékokat szereted, amik eszeveszett gyorsasággal pörögnek szinte minden pillanatban, akkor a Red Dead Redemption 2-t nem neked találták ki. Eddigi pályafutásunk alatt ugyan már sok címet kipróbáltunk, de ennyire tötymörgős és néhol nyugdíjas tempóval operálót még nem, –bár ahhoz kétség sem fér, hogy ha elég sokat nyomod vele, akkor egy idő után rá tudsz érezni az ízére.

2.) Legalább itt nem kell aggódnod a pénz miatt


A GTA részekből többen már megszokhatták, hogy érdemes minél több zsozsót összeszedni, viszont a Red Dead Redemption folytatásában ez igencsak könnyen megy. Gyakorlatilag pár óra játék után már bőven lesz annyi pénzünk, hogy a legfontosabb dolgokat megvehessük magunknak, viszont ehhez nem árt szemfülesnek lennünk, hiszen az általunk lelőtt emberek tetemei mellett a különböző helyszíneken található rejtekhelyek, zegzugok is rejthetnek jóféle dollárokat, ezért érdemes ezeket alaposan körbepásztázni.


3.) A tábort fejleszd, amint csak tudod!

Bár kétségkívül rengeteg teendő és felgöngyölítésre váró történetszál van a Rockstar játékában, nem szabad elfeledkezni a Van der Linde csapat bázisáról sem, amit érdemes minél hamarabb felfejleszteni. Így aztán annyi jóság üti a markotokat, amik nagy előnyt jelenthetnek az előttetek álló kalandok során. 

4.) Az arckendődre és a pisztolyodra nem árt odafigyelned


Te se örülnél annak, ha egy kendő mögé rejtőző cowboy pisztolyt rántana Rád, nemigaz? Na, hát pont így vannak a Red Dead Redemption 2 karakterei is, akik többnyire jobban szeretik az ennél békésebb embereket. Természetesen lesznek olyan helyzetek, amikor jól fog jönni az inkognitó és a villámgyors pisztoly-elővétel, úgyhogy utóbbit gyorsan memorizáld, különben esetenként nagy bajba kerülhetsz.


5.) Fizesd ki, amit ki kell!

Ha nézed a Trónok harcát, akkor pontosan tudod, hogy a Lannisterek mindig megfizetik az adósságaikat. Tegyél te is így játék közben, hiszen így a törvény képviselői sem fognak borsot törni az orrod alá és a komoly műgonddal felépített hírneved is megmarad. Kell ennél több? 

6.) Használd a Cinematic módot!


Már az első pillanatoktól kezdve látni fogod, hogy mennyire gyönyörű játékot alkottak meg a Rockstar fejlesztői, akik köztudottan időt, energiát és sokszor az egészségüket sem kímélve álltak neki a munkának. Éppen ezért használd minél többször a Cinematic módot, ami után úgy fogod érezni magad, mintha egy jóféle Tarantino filmet néznél. 


7.) Segíts az idegeneknek!

Jobban teszed, ha félreteszed a xenofóbiát és segítesz azoknak az embereknek, akik igazán rászorulnak! Ez nem csak a való életben, hanem a Red Dead Redemption 2-ben is igaz, ahol így rengeteg jutalmat –például lóvét, vagy új fegyvereket– kaphatsz.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!