Kirugták a menedzsert és a szponzorát is bukta a TNC Predator Kuku balhéja után

Kirugták a menedzsert és a szponzorát is bukta a TNC Predator Kuku balhéja után

A Kuku által generált incidenst rosszul kezelő csapat a lehető legrosszabbul jött ki végül ebből az ügyből.

A TNC Predator csapatában játszó Kuku egy buta szóvicc miatt komoly büntetést kapott a Valvetól, –azonban nem ez az egyetlen dolog, amivel a csapatnak meg kell küzdenie.

Döntött a Valve: Bannolják Kukut a Majorről és a TNC is pontokkal fizet

Egészen eddig nem szólalt meg a kiadó a rasszista vádakkal illetett játékos ügye kapcsán, azonban az elmúlt 24 órában kiadott hivatalos közleményben tiszta vizet öntött a pohárba.

Nagyon rosszul kezelte a szervezet Kuku ügyét, hiszen az utolsó pillanatig kivártak és addig egyáltalán nem cselekedtek, majd jött a Valve és tiszta vizet öntött a pohárba. Ezek hatására új játékost kell találniuk majd a jövő év elején rendezendő Chongqing Majorre, de emellett azonnali hatállyal kirúgták a menedzsert is.

"A szervezet (TNC) által Kukura és Paulora (Manager) kiszabott büntetések/bírságok továbbra is érvényben vannak. Valamint úgy döntöttünk egy új csapatmenedzsert is szerződtetünk. Ez az eset egy nagyon jó tanulópénz volt számunkra és a jövőben keményebben dolgozunk, hogy jobb szervezetté váljunk." - TNC menedzsment

Emellett az egyik főszponzoruk, a JingJiBao is felbontotta a szerződést velük az esetet követően.

Nyomatékosan kérték a TNC-t, hogy vegyék komolyan a dolgot, vonják felelősségre a játékosukat és ennek megfelelően viselkedjenek, valamint kérjenek bocsánatot a kínai közösségtől. Nos, a csapat reakciója és hozzáállása nagyon nem nyerte el a cég tetszését, és csalódtak bennük, ezért megszüntették a további együttműködést.

Nem lesz könnyű a TNC Predator előtt álló időszak, és az biztos, hogy hatványozottan oda kell figyelniük a csapatot érintő témákra, mert még egy hasonló esetet lehet nem vészelnének át.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!